Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moldova va primi 100 de milioane de euro din partea Suediei, pentru implementarea reformelor

Adevărul Adevărul,
Moldova va primi 100 de milioane de euro din partea Suediei, pentru implementarea reformelor

Executivul de la Stockholm va investi in urmatorii sapte ani 500 de milioane de euro pentru sustinerea reformelor in tarile Parteneriatului Estic. Domeniile prioritare vor fi identificate in baza analizei rezultatelor obtinute in statele din Europa de Est. continuă pe Adevărul

MFE, 40 milioane euro pentru IMM-uri si absolven and ti

Ministerul Fondurilor Europene MFE), prin Autoritatea de Management POS DRU, lanseaza schema de minimis prin care firmele vor primi subven and tii pentru angajarea tinerilor absolventi, circa 40 milioane euro urmand a fi folositi pentru angajarea absolventilor si pentru intreprinderi mici si mijlocii IMM-uri), potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Filosoful Julian Savulescu va primi titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universitatii din Bucuresti

Filosoful Julian Savulescu va primi, marti, titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universitatii din Bucuresti.

Profitul in primul trimestru a scazut cu 4,7%, la 152 milioane euro

Vienna Insurance Group a inregistrat, in primul trimestru, un profit inainte de impozitare de aproape 152 milioane euro, in scadere cu 4,7% fata de perioada similara a anului trecut, informeaza un comunicat al companiei.

Mega Image si-a majorat capitalul social cu 25,2 milioane euro

Mega Image, care detine o retea de aproape 310 supermarketuri si magazine de proximitate, si-a majorat capitalul social cu 25,2 milioane euro in aprilie, pentru a sustine planurile de extindere si construirea noului depozit din Bucuresti.

Romcab vrea sa imprumute pana la 40 milioane euro de la UniCredit

Producatorul de cabluri si conductori electrici Romcab Targu Mures MCAB) vrea sa imprumute pana la 40 milioane euro de la Unicredit Tiriac Bank, suma pentru care intentioneaza sa obtina garantii de stat de la EximBank, se arata intr-un raport curent al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Presiuni din partea unor liberali pentru ca omul lui Adamescu sa ramana la ASF

Premierul Victor Ponta a declarat ieri seara la un post de televiziune ca asupra domniei sale si a lui Daniel Chitoiu fostul ministru PNL al Finantelor Publice) au fost facute presiuni din partea unor liberali pentru ca Daniel Tudor, omul lui Dan Adamescu, sa ramana seful Departamentului de Asigurari din Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF).

Victor Ponta sustine ca au existat presiuni din partea unor liberali pentru ca omul lui Dan Adamescu sa fie la ASF

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a afirmat ca asupra sa si a fostului ministru PNL al Finantelor Daniel Chitoiu au fost facute presiuni fantastice din partea unor liberali pentru ca Daniel Tudor, omul lui Dan Adamescu, sa ramana seful Departamentului de Asigurari din cadrul ASF.

Compania Dedeman din Romania vrea sa investeasca in Moldova 30 de milioane de euro

Prim-ministrul Iurie Leanca a avut astazi o intalnire cu presedintele Companiei Dedeman din Romania, Dragos Paval, care a anuntat ca vrea sa investeasca 30 de milioane de euro in extinderea afacerii la Chisinau.

Producatorul de ulei Ultex va fi vandut grupului Trans Oil din Republica Moldova pentru 10,5 milioane euro

Actionarii Ultex Tandarei, companie aflata in insolventa, au modificat planul de reorganizare a producatorului de ulei pentru a vinde activele catre grupul agro-industrial Trans Oil din Republica Moldova, pentru 10,5 milioane de euro.

Norvegia dubleaza asistenta pentru Republica Moldova. Cele 10 milioane de dolari pe an vor fi alocate pentru diferite proiecte

Regatul Norvegiei a decis sa dubleze sustinerea financiara pentru Moldova, in cadrul a diferite proiecte. Asistenta va ajunge pana la 10 milioane de dolari pe an. Despre aceasta au comunicat ministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene, Natalia Gherman, si ministrul Afacerilor Externe al Regatului Norvegiei, Borge Brende, dupa o intrevedere la Chisinau, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )