Libnet.ro
UNICEF

07:00

Momente grele pentru Cristina Rus. Sotul ei, presedintele SIF Banat, a fost ARESTAT

Antena3 Antena3,
Momente grele pentru Cristina Rus. Sotul ei, presedintele SIF Banat, a fost ARESTAT

Sotul cantaretei Cristina Rus, Dragos Bilteanu, acuzat de delapidarea a 13 milioane de euro, a fost arestat. Mai mult, DIICOT vrea sa trimita in spatele gratiilor alte patru persoane urmarite penal in dosarul. continuă pe Antena3

Momente grele pentru Cristina Rus. in aceasta dimineata afla daca sotul ei va sta dupa gratii de sarbatori

Sotul cantaretei Cristina Rus, Dragos Bilteanu, acuzat de delapidarea a 13 milioane de euro, afla in aceasta dimineata daca va fi arestat. DIICOT vrea sa trimita in spatele gratiilor alte patru persoane.

Lovitura teribila pentru Cristina Rus! Sotul ei, afaceristul Dragos Balteanu, a fost retinut pentru 24 de ore!

Cristina Rus traieste cele mai negre momente din viata ei. Sotul ei, afaceristul Dragos Balteanu, a fost retinut, luni noapte,.

Veste trista pentru Cristina Rus! Sotul cantaretei a fost ridicat de mascati! Este acuzat de o frauda de 13 milioane de euro

Dragos Balteanu, sotul Cristinei Rus, a fost ridicat astazi cu mascatii si dus la audieri la structura centrala DIICOT. Acesta.

Dragos Bilteanu, sotul cantaretei Cristina Rus, a fost retinut de procurorii DIICOT: Alte patru persoane, retinute in dosarul SIF-urilor

Dragos Bilteanu, sotul cantaretei Cristina Rus, a fost retinut in noaptea de luni spre marti de procurorii DIICOT si este acuzat de manipularea pietei de capital. in acelasi dosar a fost audiat si Gheorghe.

Ambulanta chemata la sediul DIICOT, pentru Gheoghe Balteanu, socrul cantaretei Cristina Rus

O ambulanta a fost chemata la sediul DIICOT, unde sunt audieri in cazul SIF-urilor, relateazaB1 TV. Potrivit unor surse, ambulanta a fost solicitata pentur Gheoghe Balteanu, care este audiat alaturi de fiul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )