Libnet.ro
UNICEF

21:00

Momentul 2009, botezul societatii civile din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Momentul 2009, botezul societatii civile din Republica Moldova

Ceea ce numim societate civila a demarat si s-a dezvoltat mai lent in Republica Moldova, cel putin pana la momentul 2009. O societate civila demna de acest nume cere initial un exercitiu convingator de solidaritate, iar un astfel de botez s-a consumat cu ocazia protestelor anticomuniste de acum cinci ani. continuă pe Adevărul

Post de televiziune rus, inchis in Republica Moldova

Holdingul media rus STS Media a luat decizia sa inchida postul sau TV din Republica Moldova, arata comunicatul companiei STS MEGA.

Ucraina a suspendat livrarile de electricitate catre Republica Moldova si Belarus

Ucraina a oprit exporturile de energie electrica spre Republica Moldova si Belarus, din cauza unui deficit energetic intern, a anuntat, ieri, serviciul de presa al Ministerului ucrainean al Energiei, transmite site-ul RIA Novosti.

Ucraina nu mai livreaza, temporar, electricitate catre Republica Moldova si Belarus

Ucraina a anuntat ca a suspendat temporar livrarile de energie electrica spre Republica Moldova si Belarus, din cauza unui deficit energetic intern.

Exportul de energie electrica in Republica Moldova si Belarus, suspendat temporar de Ucraina

Exportul de energie electrica in Republica Moldova si Belarus a fost suspendat in totalitate de Ucraina din cauza cantitatii insuficiente de energie pe piata interna, potrivit anuntului facut de serviciul de.

Ce se intampla daca lasi un robot liber pe Internetul Ascuns? Cumpara tigari de contrabanda din Republica Moldova

Internetul Ascuns sau Internetul intunecat nu este un loc prea placut. E plin de violenta, droguri, pornografie si contrabanda. O echipa de artisti a vrut sa vada cum s-ar descurca un bot in aceasta zona a online-ului.

Previziune: Moscova nu va ataca Republica Moldova

Rusia va evita sa organizeze o actiune militara de anvergura impotriva Republicii Moldova sau a Georgiei pentru a submina guvernele pro-europene din aceste tari, apreciaza agentia americana Stratfor in cadrul previziunii sale strategice pentru anul 2015.

Republica Moldova: Timofti initiaza consultari cu partidele parlamentare in vederea desemnarii unui candidat la functia de premier

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, va avea incepand de marti consultari cu partidele parlamentare in vederea desemnarii unui candidat pentru functia de premier. Negocierile dintre partidele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )