Libnet.ro
UNICEF

14:30

Moni, consilierul corupt al lui Oprescu, ARESTAT. Socoata de la Kaufland o primea cash, in parc, in conturile nevestei

România Liberă România Liberă,
Moni, consilierul corupt al lui Oprescu, ARESTAT. Socoata de la Kaufland o primea cash, in parc, in conturile nevestei

Consilierul personal al lui Sorin Oprescu, Wigler Solomon, a fost prins aseara, la ora 21. 00, in flagrant, in timp ce primea mita de 25. 000 de euro. Suma era doar o transa din suma pretinsa de peste 230. 000 de euro. continuă pe România Liberă

Consilierul lui Sorin Oprescu, arestat pentru 30 de zile

ACTUALIZARE 20:08 Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au admis azi propunerea Directiei Nationale Anticoruptie de arestare preventiva pentru 30 de zile a lui Solomon Wigler, consilier personal al primarului Capitalei, Sorin Oprescu, potrivit surselor din presa. *Asociatia Salvati Bucurestiul: Este doar o chestiune de timp pana cand si persoanele pe langa care Wigler si-a exercitat influenta vor fi anchetate *Oprescu l-a suspendat din functie pe Solomon Wigler *DNA: Wigler Solomon a primit mita pentru a interveni pe langa Oprescu, pe langa care a lasat sa creada ca are influenta.

Ce avere are Wigler Solomon, consilierul corupt al lui Oprescu

Consilierul lui Sorina Oprescu, Solomon Wigler, retinut, joi, pentru coruptie, are trei locuinte, trei masini, bijuterii si obiecte de arta de 1,9 milioane de euro, .

Consilierul lui Sorin Oprescu, Wigler Solomon, arestat pentru 30 de zile

Consilierul lui Sorin Oprescu, Wigler Solomon, a fost arestat pentru 30 de zile, informeaza B1 TV. Sorin Oprescu l-a suspendat pe Wigler Solomon, consilierul sau personal care a fost retinut pentru trafic de.

Consilierul primarului Sorin Oprescu retinut de DNA dupa un flagrant cu 25.000 de euro.Solomon Wigler ar fi cerut 230.000 de euro pentru a interveni in cazul unor autorizatii si PUZ-uri

Solomon Wigler, consilierul lui Sorin Oprescu, a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce miercuri seara a fost prins in flagrant in timp ce primea 25. 000 de euro, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Consilierul lui Sorin Oprescu, retinut dupa ce a primit SPAGA 25.000 de euro

Consilierul personal al lui Sorin Oprescu, Wigler Solomon, a fost prins aseara, la ora 21. 00, in flagrant, in timp ce primea mita de 25. 000 de euro. Suma era doar o transa din suma pretinsa de peste 230. 000 de euro.

Consilierul lui Sorin Oprescu, retinut dupa ce a primit SPAGA 25.000 de euro. Mita data si prin firma lui Dan Besciu

Consilierul personal al lui Sorin Oprescu, Wigler Solomon, a fost prins aseara, la ora 21. 00, in flagrant, in timp ce primea mita de 25. 000 de euro. Suma era doar o transa din suma pretinsa de peste 230. 000 de euro.

Consilierul lui Sorin Oprescu, retinut de DNA dupa ce a primit mita 25.000 de euro

Wigler Solomon, consilierul personal al primarului Capitalei, Sorin Oprescu, a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticorptie DNA), dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea 25. 000 de euro.

Consilierul lui Sorin Oprescu, retinut de DNA in timp ce lua mita 25.000 de euro

ACTUALIZARE 11:24 Oprescu l-a suspendat din functie pe Solomon Wigler Primaria Municipiului Bucuresti PMB) transmite ca Primarul General a luat masurile care se impun in conformitate cu legislatia in vigoare, suspendandu-l pe Solomon Wigler din functia de consilier. * DNA: Wigler Solomon a primit mita pentru a interveni pe langa Oprescu, pe langa care a lasat sa creada ca are influenta .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2489 seconds )