Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Iacob Ridzi, condamnata la cinci ani de inchisoare cu executare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Monica Iacob Ridzi, condamnata la cinci ani de inchisoare cu executare

Fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi a fost condamnata, luni, de ICCJ, la cinci ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu privind manifestarile organizate in 2009 de Ziua Nationala a Tineretului, decizia nefiind definitiva. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Monica Iacob Ridzi, condamnata la 5 ani de inchisoare cu executare. Sentinta nu este definitiva

Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului si Sporturilor, a fost condamnata luni de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 5 ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu in dosarul 2 Mai - Ziua Tineretului. Sentinta data luni de completul de 3 judecatori al Inaltei Curti nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs la completul de 5 judecatori al ICCJ.

Monica Iacob Ridzi, condamnata la 5 ani de inchisoare cu executare. Unde a gresit fostul ministru

Fostul ministru al Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi, a fost condamnata, luni, de ICCJ, la cinci ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu privind manifestarile organizate in 2009 de Ziua Nationala a.

Monica Iacob Ridzi, condamnata la 5 ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu. Decizia nu este definitiva

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au condamnat-o la 5 ani de inchisoare cu executare pe fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi pentru abuz in serviciu, in dosarul.

Fostul ministru Monica Ridzi, CONDAMNATA la cinci ani inchisoare cu EXECUTARE

Update 16. 45 - Fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob-Ridzi a fost condamnata, luni, de ICCJ, la cinci ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu privind.

Fostul ministru Monica Ridzi, CONDAMNATA la cinci ani inchisoare cu EXECUTARE

Update 16. 45 - Fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob-Ridzi a fost condamnata, luni, de ICCJ, la cinci ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu privind.

Monica Iacob Ridzi este al doilea deputat hunedorean condamnat in sase luni

Monica Iacob Ridzi, deputat in Valea Jiului si fost ministru al Tineretului si Sportului, a fost condamnata la cinci ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu contra intereselor publice si la trei ani de interzicere a unor drepturi civile. Este al doilea deputat hunedorean condamnat in ultimele sase luni de inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei.

Fostul ministru Monica Ridzi, CONDAMNATA la cinci ani iNCHISOARE

Update 16. 45 - Fostul ministru al Tineretului siSportului, Monica Iacob Ridzi, a fost condamnata, luni, la cinci ani de inchisoare pentru abuz in serviciu in forma calificata. Ridzi a primit mai multe.

Monica Ridzi, condamnata la cinci ani de inchisoare cu executare

Monica Iacob Ridzi, fostul ministru al Tineretului si Sportului, a fost condamnata la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu privind manifestarile organizate in 2009 de Ziua Nationala a Tineretului.

Monica Iacob Ridzi si-ar putea afla astazi prima sentinta in dosarul de coruptie

Magistratii Curtii Supreme ar putea da luni o prima decizi in dosarul in care fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi este acuzata de abuz in serviciu contra intereselor publice.

Reactii la decizia instantei in cazul Ridzi: Nu e dosar politic pentru ca nu are adversari

Decizia magistratilor Curtii Supreme, de condamnare a fostului ministru al Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi, la cinci ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu, a ramas fara ecou in randul politicienilor. Contactati de Adevarul, acestia s-au ferit sa comenteze decizia, care nu este definitiva si au evitat sa vorbeasca despre un dosar politic.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )