Libnet.ro
UNICEF

05:00

Monica Iacob Ridzi vrea sa iasa din inchisoare

Antena3 Antena3,
Monica Iacob Ridzi vrea sa iasa din inchisoare

Monica Iacob Ridzi face o noua incercare de a iesi din inchisoare. Judecatorii Tribunalului Ilfov decid azi daca intrerup executarea pedepsei. Fostul ministru al Tineretului si Sportului a cerut sa. continuă pe Antena3

UPDATE. Monica Iacob Ridzi afla in Septembrie daca scapa din inchisoare

Procesul de judecata pentru eliberarea Monicai Iacob Ridzi s-a amanat pentru data de 4 septembrie. Reporterul Antena 3, Sonia Simionov, a explicat:Pana la acea data, Monica Iacob.

Procesul privind judecarea cererii Monicai Iacob Ridzi de intrerupere a executarii pedepsei, amanata pentru 4 septembrie, atunci cand se va reveni cu o noua adresa catre INML

Procesul privind judecarea cererii fostului ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob-Ridzi de intrerupere a executarii pedepsei de cinci ani inchisoare, a fost amanat pentru 4 septembrie, potrivit deciziei.

Procesul in care Ridzi cere intreruperea executarii pedepsei, amanat pentru luna septembrie

Judecatorii de la Tribunalul Ilfov au amanat vineri, pentru 4 septembrie, judecarea cererii fostului ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob-Ridzi de intrerupere a executarii pedepsei de cinci ani inchisoare primite in dosarul legat de organizarea Zilei Tineretului din 2009.

Tanar urmarit general, prins cand incerca sa iasa din tara cu actele altei persoane

Un tanar urmarit general pentru ca are de executat o condamnare la inchisoare de patru ani a fost prins, miercuri seara, incercand sa paraseasca Romania prin Vama Bors, folosind actul de identitate al.

Un tanar dat urmarire generala a fost prins, in Vama Bors, incercand sa iasa din tara cu actele altei persoane

Un tanar a fost prins miercuri seara la Vama Bors, incercand sa paraseasca Romania folosind actul de identitate al iubitului surorii sale, informeaza Mediafax. Tanarul in varsta de 24 de ani, din.

Canicula din inchisoare: Mihai Stoica si Gica Popescu se racoresc cu dusuri reci de la robinetul chiuvetei si incing ventilatorul

Mihai Stoica, fostul manager al Stelei, si fostul fotbalist Gica Popescu, incarcerati la Penitenciarul Jilava dupa condamnarea din Dosarul transferurilor, fac dusuri reci la chiuveta si inching ventilatorul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )