Libnet.ro
UNICEF

21:30

Monica Macovei: in Alianta Romania Dreapta vrem parlamentari responsabili si corecti, nu arestati sau incompatibili

B1 B1,
Monica Macovei: in Alianta Romania Dreapta vrem parlamentari responsabili si corecti, nu arestati sau incompatibili

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a explicat duminica seara, in emisiunea Sub semnul intrebarii, difuzata de B1 TV, de ce s-a interzis traisemul in Alianta Romania Dreapta. Astfel, ea spune ca se. continuă pe B1

Un ong contesta Alianta Romania Dreapta anuntata de Blaga, MRU si Pavelescu

Dupa ce duminica s-a semnat protocolul de infiintare al aliantei politice de centru Dreapta dintre PDL-PNTCD-Forta Civica, un ong ii someaza pe liderii acesteia sa schimbe numele constructiei politice, in caz contrar ii va actiona in judecata. Ongul se numeste Asociatia Romania Dreapta si a trasmis o scrisoare catre Vasile Blaga, Mihail Razvan Ungureanu si Mihail Neamtu. In cazul in care refuzati schimbarea numelui aliantei pe care o preconizati, acest demers civic va deveni unul juridic, cu toata forta legii de partea sa, se arata in scrisoarea trimisa liderilor platformei de centru dreapta de catre Gheorghe Pipera, presedintele Asociatiei Romania Dreapta.

Un ong contesta Alianta Romania Dreapta, infintata de Blaga, MRU si Pavelescu

Ong-ul Asociatia Romania Dreapta someaza liderii Aliantei de Dreapta, infiintata duminica de PDL, Forta Civica si PNTCD, sa schimbe numele constructiei politice, anunta Hotnews. Asociatia Romania.

Alianta Romania Dreapta, infintata de Blaga, MRU si Pavelescu, contestata de un ong

Ong-ul Asociatia Romania Dreapta someaza liderii Aliantei de Dreapta, infiintata duminica de PDL, Forta Civica si PNTCD, sa schimbe numele constructiei politice, anunta Hotnews. Asociatia Romania.

PDL, Forta Civica si PNTCD au semnat protocolul Alianta Romania Dreapta

PDL, Forta Civica si PNTCD au semnat duminica protocolul Alianta Romania Dreapta, a anuntat liderul democrat-liberal Vasile Blaga, alaturi de Mihai Razvan Ungureanu si Aurelian Pavelescu, conform postului B1.

Avocatul Piperea cere initiatorilor sa schimbe numele Aliantei Romania Dreapta.

Avocatul Gheorghe Piperea va actiona in instanta recent infiintata Alianta Romania Dreapta, daca initiatorii acesteia aceasteia vor continua sa foloseasca un nume deja inregistrat de o organizatie non-guvernamentala, anume cel al Asociatiei Romania Dreapta, initiata de avocat, alaturi de alte zece persoane. Gheorghe Piperea a trimis o scrisoare deschisa liderilor platformei de centru dreapta ce au infiintat alianta. Pipera considera folosirea numelui un furt de identitate. Asociatia Romania .

PDL, Forta Civica si PNTCD au semnat protocolul Alianta Romania Deapta, din care nu face parte si Noua Republica

PDL, Forta Civica si PNTCD au semnat duminica protoclul Alianta Romania Dreapta, a anuntat liderul democrat-liberal Vasile Blaga, alaturi de Mihai Razvan Ungureanu si Aurelian Pavelescu. Alianta este formata pe modelul aliantei Dreptate si Adevar si va fi compusa pentru inceput din trei co-presedinti: Vasile BlagaPDL), Mihai Razvan Ungureanu Forta Civica) si Aurelian Pavelescu PNTCD). Initial, in Alianta a fost curpins si Partidul Noua Republica a lui Mihail Neamtu dar din cauza unei contestatii la tribunal s-a renuntat temporar la cooptarea acestuia.

Monica Macovei: Rolul meu e sa aplic criteriile pentru candidatii Aliantei Romania Dreapta; s-ar putea sa existe suparari

Persoanele condamnate definitiv, arestate preventiv, trimise in judecata sau care au averi disproportionate, care au incheiat contracte netransparente cu statul, au colaborat cu Securitatea, au trecut de la un partid la altul nu vor putea candida din partea ARD, potrivit codului etic al aliantei, prezentat duminica de vicepresedintele PDL Monica Macovei, relateaza Mediafax.

Codul Etic al Aliantei Romania Dreapta. ...

Persoanele condamnate definitiv, arestate preventiv, trimise in judecata sau care au averi disproportionate, care au incheiat contracte netransparente cu statul, au colaborat cu Securitatea, au trecut de la un partid la altul nu vor putea candida din partea ARD, potrivit codului etic al aliantei, informeaza Mediafax. Codul Etic al Aliantei Romania Dreapta ARD) a fost prezentat, duminica, de vicepresedintele PDL Monica Macovei si contine criteriile de integritate in baza carora vor fi desemnati .

Monica Macovei face declaratii dure cu privire la Victor Ponta. Aceasta ii cere dovezi pentru afirmatiile calomnioase

Monica Macovei i-a transmis o scrisoare deschisa premierului Victor Ponta, prin care ii solicita sa faca publice dovezile care au stat la baza afirmatiilor calomnioase lansate la adresa sa in sedinta de Guvern.

Un ONG ii someaza pe liderii Aliantei Romania Dreapta sa schimbe numele constructiei

ONG -ul Asociatia Romania Dreapta ii someaza pe liderii Aliantei Romania Dreapta sa schimbe numele constructiei politice, in caz contrar ii va actiona in judecata, conform HotNews. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2564 seconds )