Libnet.ro
UNICEF

00:08

Monica Macovei, privind votul in cazul premierului: Majoritatea din Camera Deputatilor a dat astazi liber la coruptie la cel mai inalt nivel. Rusine! Si plecati acasa!

B1 B1,
Monica Macovei, privind votul in cazul premierului: Majoritatea din Camera Deputatilor a dat astazi liber la coruptie la cel mai inalt nivel. Rusine! Si plecati acasa!

Dupa ce deputatii au decis in cazul Victor Ponta respingand cererea DNA de incepere a urmarii penale pe numele premierului, eurodeputatul Monica Macovei, printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, sustine ca. continuă pe B1

Monica Macovei, despre votul in cazul Ponta: Deputatii au dat liber la coruptie la cel mai inalt nivel

Europarlamentarul Monica Macovei a transmis, marti, pe pagina personala de Facebook, referitor la votul in cazul Ponta, ca majoritatea din Camera Deputatilor a dat liber la coruptie la cel mai inalt nivel.

Macovei, despre votul in cazul lui Ponta: Toate acestea se construiesc in jurul unui plan. Vin lunile de vara in care se poate da lovitura de gratie (VIDEO)

Monica Macovei considera ca actiunea Parlamentului de marti in cazul votului premierului Victor Ponta este parte dintr-un plan prin care se va da lovitura de gratie, cel mai probabil in lunilie.

Monica Macovei: Astazi, PSD a bagat Camera Deputatilor in grupul infractional organizat

Europarlamentarul Monica Macovei afirma ca prin votul de marti PSD a bagat Camera Deputatilor in grupul infractional organizat, ea spunand ca, daca ar fi nevinovat, premierul ar fi cerut chiar el deputatilor sa aprobe prin vot cererea DNA.

Monica Macovei: Amenintarea lui Ponta este o grava incalcare a drepturilor constitutionale si o lovitura data democratiei. Numai in dictaturi sunt interzise mitingurile politice

Europarlamentarul Monica Macovei scrie luni, intr-o postare pe Facebook, ca amenintarea premierului Victor Ponta cu plangeri penale la adresa Opozitiei, daca va organiza manifestatii de protest, reprezinta o grava incalcare a drepturilor constitutionale si o lovitura data democratiei. Numai in dictaturi sunt interzise mitingurile politice, afirma Macovei, care mentioneaza totodata ca declaratia lui Ponta prin care le-a dat de inteles baronilor locali PSD si aliatilor sai, Tariceanu si Oprea, ca pot schimba Codul penal si Codul de procedura penala, afirmand ca este obligatia lor sa 'indrepte lucrurile' este semnalul politic al suspendarii justitiei, al uciderii luptei anticoruptie si al ingroparii institutiilor judiciare.

Iohannis, dupa votul in cazul premierului: Parlamentul nu ar trebui sa obstructioneze actul de justitie. Solutia pentru iesirea din actuala situatie este demisia lui Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce deputatii au decis prin vot ca premierul Victor ponta nu poate fi urmarit penal prentru conflict de interese. Printr-un comunicat postat pe site-ul Administratiei.

Bloomberg: Ponta incearca sa foloseasca majoritatea din Parlament impotriva anchetei de coruptie si a motiunii de cenzura

Lupta pentru viitorul premierului roman Victor Ponta se muta in Parlament, unde acesta va incerca sa se foloseasca de majoritatea pe care o detine coalitia aflata la putere pentru a lupta impotriva anchetei de coruptie si unei motiuni de cenzura, comenteaza Bloomberg.

Cazul premierului Victor Ponta va fi discutat de Comisia pentru libertati civile a Parlamentului European, la cererea dreptei europene

Presedintele Grupului PPE, Manfred Weber, a cerut luni ca situatia premierului Victor Ponta, fata de care s-a cerut inceperea urmaririi penale, sa fie discutata in Parlamentul European, potrivit unui comunicat al conservatorilor europeni.

Adrian Nastase: Am fost de parere ca Basescu nu trebuia hartuit cu actiuni penale in timpul mandatelor. De ce acelasi tip de rationament nu putea fi aplicat si in cazul premierului Ponta?

Fostul premier, Adrian Nastase, comenteaza pe blogul sau situatia lui Victor Ponta, facand o comparatie cu fostul presedinte, Traian Basescu. El este de parere ca acuzatiile penale impotriva premierului ar.

Ambasada Olandei, comunicat in urma votului din Parlament in cazul premierului Ponta

Ambasada Olandei la Bucuresti transmite in urma votului din Camera Deputatilor ca sustine si crede cu tarie ca toti oamenii sunt egali in fata legii, apreciind ca evolutiile recente din Parlament pun in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )