Libnet.ro
UNICEF

17:00

Monica Niculescu a dezvaluit cum a reusit s-o invinga pe Kvitova

Antena3 Antena3,
Monica Niculescu a dezvaluit cum a reusit s-o invinga pe Kvitova

Monica Niculescu a produs surpriza la Fed Cup, dupa victoria in fata cehoaicei Petra Kvitova, 6 - 3, 6 - 4. Ma simt excelent, publicul a fost minunat, fara ei nu puteam sa castig acest meci. vam simtit alaturi de. continuă pe Antena3

FOTOGALERIE Slice-ul magic: Monica Niculescu, victorie uriasa in fata Petrei Kvitova - Romania, egala campioanei en-titre dupa prima zi de FedCup

Romania se afla la egalitate cu Cehia, dupa prima zi a meciurilor din sferturile de finala ale FedCup. Bucuria revenirii Simonei Halep in echipa nationala a durat doar un set, numarul trei WTA pierzand pentru prima data in fata Karolinei Pliskova. Punctul egalizator a venit de acolo de unde, poate, ne asteptam mai putin: Monica Niculescu a terorizat-o pe Petra Kvitova cu ruperile de ritm, fosta castigatoare de la Wimbledon cazand prada celebrului slice de forehand al sportivei nascute la Slatina. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE de la meciul Monicai Niculescu.

Monica Niculescu, victorie uriasa cu Petra Kvitova in Fed Cup

Romania a egalat Cehia la Fed Cup dupa al doilea meci de simplu in care Monica Niculescu a invins-o pe lidera Cehiei, Petra Kvitova.

Monica Niculescu promite un meci mare cu Petra Kvitova

Jucatoarea Monica Niculescu este a doua racheta a Romaniei in meciul de Fed Cup cu Cehia din primul tur al Grupei Mondiale.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )