Libnet.ro
UNICEF

05:30

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Australian Open

Antena3 Antena3,
Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Australian Open

Monica Niculescu a invins-o pe Teliana Pereira si s-a calificat in turul doi la Australian OpenBUCURESTI MEDIAFAX) - Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 40 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-1, pe . continuă pe Antena3

Australian Open: Monica Niculescu si-a aflat adversara din turul doi - Inca o surpriza la Melbourne

Monica Niculescu a aflat deja cu cine va evolua in turul doi de la Australian Open, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Elizaveta Kulichkova locul 109 WTA). Rusoaica a invins-o surprinzator pe Andrea Petkovic, cap de serie numarul 22.

Monica Niculescu a invins-o pe Teliana Pereira in primul tur la Australian Open

Monica Niculescu, locul 40 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-1, pe sportiva braziliana Teliana Pereira, numarul 46 mondial, si s-a calificat in turul doi la Australian Open.

Monica Niculescu, adversara surpriza in turul 2 la Australian Open

Monica Niculescu a aflat la scurt timp dupa calificarea in turul 2 de la Australian Open cu cine va juca in aceasta faza a competitiei.

Australian Open: Monica Niculescu, in turul doi

Monica Niculescu, locul 40 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-1, pe Teliana Pereira, numarul 46 mondial, din Brazilia, reusind astfel sa se califice in turul doi al turneului de la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Sarapova s-a calificat in turul doi la Australian Open

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, finalista din 2015 a Openului Australiei, a invins-o, luni, in doua seturi, 6-1, 6-3, pe japoneza Nao Hibino, in competitia de la Melbourne.

Australian Open: Monica Niculescu, victorie categorica in primul tur

Monica Niculescu a fost prima jucatoare din Romania intrata in primul tur la Australian Open. Aceasta a intalnit-o, luni dimineata, peTelianei Pereira din Brazilia.

LIVE Australian Open: Monica Niculescu - Teliana Pereira in primul tur

Urmariti in aceasta pagina LIVE TEXT amanunte de la partida pe care o sustine Monica Niculescu in primul tur la Australian Open contra Telianei Pereira din Brazilia.

Australian Open: Monica Niculescu, prima sportiva din Romania care va juca la Melbourne

Monica Niculescu va fi prima jucatoare din Romania care va evolua la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Monica o va intalni pe Teliana Pereira, din Brazilia, luni dimineata, de la ora 05:00 ora Romaniei).

Irina Begu, Monica Niculescu, Alexandru Dulgheru si Raluca Olaru joaca la dublu la Australian Open

Irina Begu, Monica Niculescu, Alexandru Dulgheru si Raluca Olaru joaca la dublu la Australian Open .

Australian Open: sansa mare pentru Monica Niculescu, Andrea Petkovici i-a iesit din cale

Jucatoarea rusa de tenis Elizaveta Kulicikova, locul 109 WTA, a invins-o, luni, pe germana Andrea Petkovic, numarul 25 mondial si favorita 22, in primul tur al Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )