Libnet.ro
UNICEF

00:07

Monica Niculescu, victorie fara emotii la US Open

Antena3 Antena3,
Monica Niculescu, victorie fara emotii la US Open

Monica Niculescu s-a calificat in runda a treia a turneului US Open, ultimul de Mare Slem al anului, miercuri, la New York, dupa ce a invins-o pe compatrioata sa Ana Bogdan cu un sec 6-0,. continuă pe Antena3

Monica Niculescu ajunge in turul 2 la US Open si o va intalni pe Ana Bogdan

Vom avea parte de un al doilea duel suta la suta romanesc la US Open, dupa ce Monica Niculescu a invins-o in trei seturi pe Barbora Strycova din Cehia, luni noapte, in primul tur.

US Open: Irina Begu, infrangere dura cu Tsurenko 6-0; 6-4/ Ana Bogdan castiga duelul cu Sorana Cirstea/ Monica Niculescu, victorie cu Strycova

Lesia Tsurenko 99 WTA) nu i-a dat nicio sansa Irinei Begu 23 WTA), in primul tur de la US Open, invingand-o cu un categoric 6-0, 6-4. Ana Bogdan a facut un meci mare impotriva Soranei Cirstea de care a trecut in trei seturi dupa o revenire spectaculoasa, scor 0-6, 7-5, 6-2. Monica Niculescu merge si ea in turul urmator dupa o victorie mare, tot in 3 seturi, in fata Barbarei Strycova Cehia, favorita 18), scor 6-3, 6-7, 6-1. Si in turul urmator vom vea un duel romanesc, Monica jucand impotriva Anei Bogdan.

LIVE US Open: Monica Niculescu-Ana Bogdan, duel romanesc pentru calificarea in turul 3

Pentru al doilea tur la rand un duel suta la suta romanesc va tine capul de afis. Monica Niculescu o va intalni pe Ana Bogdan in a doua partida programata miercuri pe terenul numarul 5.

LIVE US Open: Monica Niculescu-Ana Bogdan, duel romanesc pentru calificarea in turul 3 (20:00)

Pentru al doilea tur la rand un duel suta la suta romanesc va tine capul de afis. Monica Niculescu o va intalni pe Ana Bogdan in a doua partida programata miercuri pe terenul numarul 5.

US Open: Monica Niculescu o invinge categoric pe Ana Bogdan si ajunge in turul 3

Pentru al doilea tur la rand un duel suta la suta romanesc va tine capul de afis. Monica Niculescu a intalnit-o pe Ana Bogdan in a doua partida programata miercuri pe terenul numarul 5.

Clasamentul WTA: Simona Halep, locul 5 inainte de startul US Open - Monica Niculescu, cea mai buna clasare din cariera la dublu - locul 15

Simona Halep va incepe US Open-ul ultimul turneu de Grand Slam al anului) de pe locul 5 in ierarhia WTA, clasamentul putand suferi insa schimbari majore dupa incheierea competitiei de la New York. Monica Niculescu se afla la care mai buna clasare din cariera la dublu: locul 15.

Monica Niculescu a batut-o pe Ana Bogdan si a ajuns in turul trei la US Open. Horia Tecau s-a calificat si el in turul doi

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 58 WTA, a trecut de sportiva Ana Bogdan, locul 116 WTA, si s-a calificat in turul trei la US Open, ultimul Grand Slam al anului 2016.

Monica Niculescu, campioana de dublu la New Haven

Monica Niculescu a cucerit, sambata noapte, titlul in proba de dublu a turneului WTA de la New Haven, ultimul concurs inaintea US Open.

Monica Niculescu, dupa victoria de la New Haven: Sunt fericita ca i-am cerut Saniei sa joace alaturi de mine

Monica Niculescu a declarat, sambata, ca este bucuroasa ca i-a cerut Saniei Mirza sa joace impreuna la turneul de la New Haven, unde cele doua s-au impus, insa nu vor face pereche si la US Open, unde romanca va evolua alaturi de Vania King, iar indianca va face pereche cu Barbora Strycova, informeaza News. ro.

Monica Niculescu functioneaza perfect in 2016 in competitia de dublu

Perechea Monica Niculescu/Sania Mirza Romania/India), cap de serie numarul 2, a castigat, sambata, proba de dublu din cadrul turneului de la New Haven SUA), dotat cu premii in valoare totala de 761. 000 de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )