Libnet.ro
UNICEF

19:30

Moodys, despre iesirea Greciei din zona euro: mai putin probabila decat in 2012

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Moodys, despre iesirea Greciei din zona euro: mai putin probabila decat in 2012

Iesirea Greciei din zona euro, numita si Grexit de catre specialisti, este mai putin probabila decat in perioada de varf a crizei financiare din 2012, in timp ce riscurile de contagiune raman la un nivel mai scazut decat in urma cu trei. continuă pe Wall-Street Ro

Bancile isi testeaza sistemele interne pentru posibila iesire a Greciei din zona euro

Bancile si alte institutii financiare globale isi testeaza sistemele interne si isi reanalizeaza planurile de urgenta anuntate in urma cu doi ani, pentru cazul in care Grecia va iesi din zona euro dupa alegerile din 25 ianuarie, transmite MarketWatch, conform Agerpres.

Despre bani creati din nimic. Si despre destepti

Positive Money, un ONG din Marea Britanie care incearca sa ne invete cum se fabrica banii, a organizat la Londra, in 20 noiembrie 2014, o dezbatere publica in care s-a discutat despre crearea banilor din nimic. Au fost prezenti, se pare, 30 de parlamentari britanici.

Consiliul Concurentei a amendat cu 35 de milioane de euro mai multe hipermarketuri, acuzate ca ar fi stabilit artificial preturile

Consiliul concurentei a sanctionat 25 de companii de pe piata comercializarii produselor alimentare cu amenzi in valoare de aproximativ 35 de milioane de euro, informeaza un comunicat al institutiei, citat de B1.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )