Libnet.ro
UNICEF

17:30

Morsi se face ca renunta.

România Liberă România Liberă,
Morsi se face ca renunta.

Presedintele egiptean a anuntat in noaptea de sambata spre duminica anularea decretului prin care isi arogase puteri exceptionale, dar a mentinut referendumul asupra controversatului proiect de Constitutie. Masura nu multumeste protestatarii care resping acest proiect dorit de islamisti, iar opozitia s-a reunit ieri pentru a decide politica de urmat. Mohammed Morsi incearca sa calmeze revolta populara prin concesii de ultima ora. Decretul din 22 noiembrie prin care si-a conferit puteri . continuă pe România Liberă

Presedintele egiptean Mohamed Morsi a invitat opozitia la dialog.

Presedintele egiptean Mohamed Morsi a invitat opozitia la dialog sambata, si a asigurat in acelasi timp ca referendumul privind Constitutia se va desfasura asa cum este prevazut, intr-un discurs la televiziune dupa violentele dintre sustinatorii si opozantii sai, potrivit Mediafax. Chem toate partidele politice la un dialog sambata 8 decembrie la palatul prezidential, a declarat presedintele islamist, precizand ca discutiile vor fi pe tema elaborarii unei legi electorale si a unui curs de .

Presedintele egiptean Mohamed Morsi invita opozitia la dialog

Presedintele egiptean Mohamed Morsi a invitat, maine, opozitia la dialog, si a oferit certitudini pentru desfasurarea referendumului privind Constitutia asa cum a fost prevazut, arata sursele de presa.

Presedintele egiptean Mohamed Morsi a invitat opozitia la dialog

Presedintele egiptean Mohamed Morsi a invitat opozitia la dialog sambata, asigurand in acelasi timp ca referendumul privind Constitutia se va desfasura asa cum este prevazut, intr-un discurs la televiziune.

Presedintele egiptean Mohamed Morsi invita opozitia la dialog

UPDATE 14:40: Principala coalitie a opozitiei egiptene, Frontul Salvarii Nationale FSN), a anuntat, astazi, ca nu va participa la un dialog national propus de presedintele Mohamed Morsi, conform surselor de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )