Libnet.ro
UNICEF

19:47

Mos Craciun a venit deja la Mihaela Borcea! Iata ce surpriza i-au pregatit angajatii ei!

ADPM ADPM,
Mos Craciun a venit deja la Mihaela Borcea! Iata ce surpriza i-au pregatit angajatii ei!

Mos Craciun a vizitat-o deja pe Mihaela Borcea. Angajatii ei de la Michelle Anti Ageing & Dental Clinic i-au pregatit o frumoasa surpriza, impodobind bradul si decorand clinica de infrumusetare in spiritul Craciunului, fara ca ea sa stie, ceea ce a bucurat-o nespus pe femeia de afaceri. continuă pe ADPM

Mos Craciun a venit la viitorii campioni de natatie ai Romaniei

Cea de a doua editie a concursului de natatie Cupa Mos Craciun, organizat de clubul Aqua Sport, s-a bucurat de prezenta a peste 160 de copii, printre care numerosi premianti la competitii nationale si internationale de profil.

FOTO Mos Craciun a impartit cadouri copiilor jandarmilor olteni

Copiii jandarmilor olteni au avut parte, vineri 19 decembrie, de o surpriza extrem de placuta. Acestia au primit vizita lui Mos Craciun, care, in cursa lui contra timp pentru a reusit sa distribuie toate cadourile, si-a facut timp pentru a poposi si la sediul cartierului general al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Olt din Slatina.

in asteptarea lui Mos Craciun

La acest sfarsit de an, mai mult decat in alte ocazii asemanatoare, romanii par sa-l astepte pe Mos Craciun. Dar poate Mos Craciun da viata viselor pentru un nou an, poate un deceniu si de ce nu, pentru o viata mai buna?.

VIDEO Mos Craciun a salvat un barbat dintr-un incendiu

Un pompier imbracat ca Mos Craciun i-a oferit unui australian cel mai frumos cadou atunci cand l-a salvat dintre-un incendiu. Pompierul Nick Carey era imbracat in Mos Craciun in timpul unui eveniment caritabil cand a vazut fumul care se ridica din partea de sus a unei proprietati din Rutherford, New South Wales, relateaza The Independent.

VIDEO Fanfara lui Mos Craciun i-a colindat pe buzoieni

Fanfara lui Mos Craciun a poposit sambata seara in Buzau. Direct din saniuta lui Mos Craciun, cinci instrumentisti foarte talentati au descins in cartierele orasului si au oferit buzoienilor un adevarat spectacol de colinde pline de energie si veselie, romanesti dar si straine.

INFOGRAFIE Mos Craciun, escortat de aviatia americana

In ciuda conflictelor din jurul lumii, Mos Craciun isi va duce si anul acesta la indeplinire sarcinile si va aduce cadouri si fericire milioanelor de fetite si baieti din toata lumea, in calatoria sa ce va incepe in noaptea de Ajun, pe 24 decembrie.

Mos Craciun fumeaza iarba: o reclama de Sarbatori starneste controverse

O farmacie care vinde marijuana cu uz medical din San Pedro, Los Angeles, a starnit nemultumiri in randul localnicilor dupa ce si-a decorat vitrinele cu desene care, printre altele, il infatiseaza pe Mos Craciun fumand un joint.

Mos Craciun vine pe Facebook. Cum se transforma doi tineri oameni de afaceri in cel mai darnic batranel cu ajutorul prietenilor

Au doar 37 de ani, insa pentru al doilea an consecutiv Calin si Remus se transforma in Mos Craciun. Cei doi tineri oameni de afaceri apeleaza la solidaritatea prietenilor si cunoscutilor din tara si din strainatate cu ajutorul unei pagini de Facebook, iar rezultatele nu intarzie sa apara.

FOTO Serbare cu emotii. Cu tolba plina de daruri, Mos Craciun a ajuns la cei mai cuminti prescolari

Mos Craciun a ajuns si la prescolarii din cadrul grupei mici B de la Gradinita nr. 30 Mugurel din Oradea. Cei mici s-au pregatit sa-l intampine pe batranul cu barba alba si tolba plina de daruri cum au stiut ei mai bine. Au pregatit o serbare plina de emotii pentru cei mici, educatori si parinti deopotriva.

Mos Craciun exista! Si are si agentie!

Craciunul este, probabil, cea mai asteptata sarbatoare si perioada a anului. Desi se celebreaza doar 3 zile, toata luna decembrie sta sub semnul Craciunului. Cadouri, intalniri cu cei dragi, familie, prieteni, buna dispozitie, poate si impacare sau momente de meditatie. Dar ce ar fi Craciunul fara cel care-l simbolizeaza? Adica fara Mos Craciun?.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2156 seconds )