Libnet.ro
UNICEF

26 Iun.

Moscova a dat asigurari ca in estul Ucrainei nu sunt militari rusi

B1 B1,
Moscova a dat asigurari ca in estul Ucrainei nu sunt militari rusi

Ministerul rus al Apararii a dat asigurari ca in estul Ucrainei nu sunt militari rusi, pe fondul acuzatiilor in acest sens lansate de Administratia de la Kiev, relateaza AFP. Acuzatiile privind prezenta. continuă pe B1

Ministerul rus al Apararii: Nu exista militari rusi in estul Ucrainei

Ministerul rus al Apararii sustine ca in estul Ucrainei nu exista militari rusi, pe fondul acuzatiilor in acest sens lansate de Kiev, relateaza AFP. Acuzatiile privind prezenta militarilor rusi nu au nicio.

Rusia: Kremlinul sustine ca verifica toate informatiile cu privire la moartea unor militari rusi in Ucraina

O sursa de la Ministerul rus al Apararii a dat asigurari, pentru agentii rusesti de presa, ca aceste trupe au trecut frontiera in mod accidental.

SUA: Moscova ar putea orchestra o contraofensiva in estul Ucrainei

Statele Unite ale Americii sunt ingrijorate de o posibila contraofensiva orchestrata de Moscova in estul Ucrainei, pe fondul incursiunilor repetate ale unitatilor militare ruse pe teritoriul ucrainean.

ONU: Numarul mortilor in confruntarile din estul Ucrainei s-a dublat intr-o luna

Confruntarile dintre armata si rebeli prorusi in estul Ucrainei s-au soldat incepand din aprilie cu moartea a cel putin 2. 220 de civili si militari, dintre care 1. 200 au fost ucisi in ultima luna, potrivit unui raport al ONU.

ONU: Numarul mortilor in confruntarile din estul Ucrainei s-a dublat intr-o luna

Confruntarile dintre armata si rebeli prorusi in estul Ucrainei s-au soldat incepand din aprilie cu moartea a cel putin 2. 220 de civili si militari, dintre care 1. 200 au fost ucisi in ultima luna, potrivit.

ONU: Numarul mortilor s-a dublat in estul Ucrainei in ultima luna

Organizatia Natiunilor Unite a anuntat ca numarul mortilor in confruntarile din estul Ucrainei s-a dublat in ultima luna. Astfel, potrivit ONU, din peste 2. 220 de civili si militari decedati din aprilie, 1. 200 si-au pierdut viata in ultima luna.

Numarul mortilor in confruntarile din estul Ucrainei s-a dublat intr-o luna, anunta ONU

Confruntarile dintre armata si rebeli prorusi in estul Ucrainei s-au soldat incepand din aprilie cu moartea a cel putin 2. 220 de civili si militari, dintre care 1. 200 au fost ucisi in ultima luna, potrivit.

Rusia vrea sa trimita un al doilea convoi umanitar in estul Ucrainei

Rusia vrea sa trimita un al doilea convoi umanitar in estul Ucrainei in viitorul apropiat, a anuntat luni ministrul rus de Externe Serghei Lavrov, dupa ce Kievul si occidentul au criticat Moscova pentru ca a trimis primul convoi fara permisiune oficiala, informeaza Reuters.

Presedintele Parlamentului de la Kiev: Conflictul din estul Ucrainei nu poate fi solutionat doar pe cale diplomatica. Doar armata e in stare sa puna capat razboiului

Presedintele Parlamentului ucrainean, Oleksandr Turcinov, a apreciat duminica ca situatia din estul Ucrainei nu poate fi solutionata doar pe cale diplomatica, ci numai cu ajutorul armatei, relateaza agentia oficiala Ukrinform, citata de Mediafax. Fara indoiala, sunt necesare negocieri si consultari, pentru a incerca sa gasim o solutie pasnica in acest conflict, insa, sincer vorbind, nu cred ca putem obtine rezultate urmand doar calea diplomatica, a declarat Turcinov, intr-un interviu pentru postul de televiziune ucrainean Kanal 5.

Radu Tudor, despre situatia din estul Ucrainei: Avem de-a face cu un razboi nedeclarat intre doua state

Estul Ucrainei a devenit o zona de dominatie ruseasca, incalcandu-se toate regulile dreptului international, a afirmat realizatorul Punctul de intalnire, Radu Tudor, intr-o interventie telefonica la Antena.

ştiri de la B1

actualitate, 26 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )