Libnet.ro
UNICEF

09:15

Moscova isi exprima ingrijorarea pentru minoritatea rusa din Estonia

Hotnews Hotnews,
 Moscova isi exprima ingrijorarea pentru minoritatea rusa din Estonia

Rusia si-a exprimat, miercuri, ingrijorarea cu privire la modul in care este tratata numeroasa minoritate rusa din Estonia, comparand politica lingvistica din aceasta tara baltica cu ceea ce ar fi incercat si Ucraina pentru a impiedica folosirea limbii ruse, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Radu Tudor: Romania ar trebui sa aiba rapid o oferta pentru cetatenii romani din Transnistria

Romania ar trebui sa aiba rapid o oferta pentru cetatenii romani din Transnistria, a declarat jurnalistul Radu Tudor, in editia de marti a emisiunii La ordinea zilei, comentand astfel intentia.

Business Report: Singurul oras din Romania tintit de 6 milionari pentru constructia de malluri; Din cauza liberalizarii pietei gazelor, Industria ameninta ca-si inchide portile; Europenii concureaza cu arabii si asiaticii pentru preluarea bancilor romane

Statul roman are sute de institutii inglodate in datorii. Harta restantelor. Mai mult de 650 de institutii administrativ-teritoriale. Cum pot fi romanii convinsi sa isi plateasca taxele?Romanii sunt datori din patriotism sa isi plateasca taxele, crede ministrul Finantelor. Plata acestora.

Reuniunea Comandantilor Fortelor pentru Operatii Speciale din statele membre ale NATO si partenere, la Bucuresti

In prezenta delegatiilor comandamentelor NATO si International Security Assistance Force ISAF), ministrul apararii nationale, Mircea Dusa, a deschis lucrarile conferintei, transmitand faptul ca fortele pentru operatii speciale ale Armatei Romaniei sunt un corp militar de elita, modern, credibil, pregatit si antrenat potrivit celor mai inalte standarde in domeniu, conform unui comunicat de presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )