Libnet.ro
UNICEF

00:08

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului a fost respinsa de Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Motiunea de cenzura impotriva Guvernului a fost respinsa de Parlament

ACTUALIZARE 14:28 Gorghiu: O motiune de cenzura in toamna impotriva Guvernului lipsit de legitimitate va avea succes Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat vineri ca rezultatul inregistrat la motiunea de cenzura inseamna lipsa de respect si sfidare din partea lui Ponta si a colegilor din PSD fata de romanii din tara si strainatate si a afirmat ca PNL va mai avea un asemenea demers in toamna, care, cu siguranta, va avea succes. * Ponta, dupa ce Blaga i-a cerut sa demisioneze ca premierul Moldovei: Romania nu are nevoie de criza * Blaga lui Ponta: invatati de la premierul Moldovei care si-a dat demisia * Ponta: Eu nu o sa votez cu PNL sa dau jos Guvernul PSD, doar nu sunt prostanac * Alina Gorghiu: A fost o greseala a PNL cand l-am votat pe acest premier * Ponta catre opozitie: Va veni timpul cand veti vedea ca e grava schimbarea guvernului de procuror * Proteste organizate de liberali in mai multe orase, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura. continuă pe Ziarul Bursa

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ponta a fost RESPINSA. Care au fost principalele discursuri si contre

Sedinta in care se dezbate si voteaza motiunea de cenzura initiata de PNL impotriva guvernului Victor Ponta a inceput . Sunt prezenti 364 de senatori si deputati, din totalul de 554 parlamentari .

Parlamentarii PSD nu vor vota la motiunea de cenzura impotriva Guvernului

Parlamentarii PSD vor fi prezenti la dezbaterea motiunii de cenzura initiate de PNL impotriva Guvernului din respect pentru Parlament insa acestia nu vor vota, potrivit unui comunicat semnat de Rovana Plumb, presedinta Consiliului National al PSD.

Parlamentarii PSD nu vor vota la motiunea de cenzura impotriva Guvernului

Parlamentarii PSD vor fi prezenti, maine, la motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului, dar nu vor vota, fiind treaba opozitiei sa obtina voturile necesare, a anuntat presedintele Consiliului.

PSD a anuntat ca NU voteaza motiunea de cenzura impotriva Guvernului

Parlamentarii PSD vor fi prezenti, vineri, la motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului, dar nu vor vota, a anuntat presedintele Consiliului National al PSD, Rovana Plumb.

Credeti ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ponta va fi adoptata?

Zi agitata pentru Guvernul Ponta, care da astazi testul motiunii de cenzura. Este prima motiune de cenzura pentru cabinetul Ponta de la instalarea lui Klaus Iohannis la Cotroceni. Pentru a fi adoptata, motiunea.

Agentiile de presa internationale: Prim-ministrul Romaniei a reusit sa invinga motiunea de cenzura impotriva Guvernului sau

Respingerea motiunii de cenzura a PNL-ului a atras atentia agentiilor de presa internationala, acestea notand ca scandalul de coruptie care il vizeaza pe premierul Romaniei, Victor Ponta, va.

Parlamentarii PSD nu vor vota la motiunea de cenzura impotriva Guvernului

Parlamentarii PSD vor fi prezenti, vineri, la motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului, dar nu vor vota, fiind treaba opozitiei sa obtina voturile necesare, a anuntat presedintele Consiliului National al PSD, Rovana Plumb.

Motiunea de cenzura a PNL a fost respinsa, Victor Ponta ramane premier: 194 de voturi pentru motiune, prea putin fata de necesarul de 278

Motiunea de cenzura a PNL impotriva Guvernului Ponta a fost respinsa de Parlament, iar premierul ramane in functie dupa votul de vineri. Rezultatul votului a fost 194 de voturi pentru motiune, 13 impotriva si 7 voturi anulate - prea putin fata de necesarul de 278 voturi necesare adoptarii motiunii. Rezultatul se explica si prin faptul ca parlamentarii din coalitia de guvernare PSD, PC si PLR) au stat in banci si nu au votat, respectand consemnul dat de sefii partidelor. Au fost cateva exceptii, printre care Victor Ponta, Serban Nicolae, Calin Popescu Tariceanu. Dezbaterea motiunii a fost pigmentat de jigniri din partea lui Tariceanu la adresa Alinei Gorghiu, din partea lui Victor Ponta la adresa lui Mircea Geoana. O pata de culoare a fost senatoarea Cristian Anghel PC), fosta grevista a foamei, care a venit imbracata intr-un sacou ce avea imprimeuri cu personaje din desene animate, printre care si Mickey Mouse. Vezi in articol cele mai importante momente ale zilei din Parlament.

Motiunea de cenzura a fost respinsa de Parlament

UPDATE - Motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului Ponta a fost respinsa de Parlament, cu 194 voturi pentru, 13 impotriva si 7 anulate. Pentru a fi adoptata, motiunea ar fi trebuit sa.

Alesii dezbat si voteaza motiunea de cenzura a PNL: Este prima motiune depusa impotriva Guvernului, dupa ce Klaus Ioahnnis a devenit presedinte

Parlamentul dezbate si voteaza vineri prima motiune de cenzura impotriva guvernului Ponta, initiata dupa castigarea alegerilor prezidentiale de catre Klaus Iohannis. Motiunea de cenzura a fost depusa de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )