Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motiunea de cenzura impotriva lui Juncker a fost respinsa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Motiunea de cenzura impotriva lui Juncker a fost respinsa

Motiunea de cenzura impotriva presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a fost respinsa, azi, de catre Parlamentul European, reunit in sesiune plenara la Strasbourg, informeaza agentiile internationale de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Parlamentul European a respins motiunea de cenzura impotriva Comisiei Europene conduse de Juncker

Parlamentul European a respins, joi, motiunea de cenzura impotriva Comisiei Europene initiata de parlamentari eurosceptici pentru a exprima faptul ca nu mai au incredere in presedintele CE, Jean-Claude Juncker, in urma scandalului LuxLeaks. Motiunea a fost respinsa cu 461 de voturi impotriva, 101 voturi pentru si 88 de abtineri. Pentru a putea fi demisa Comisia, motiunea de cenzura ar fi trebuit sa obtina o dubla majoritate: doua treimi din voturile exprimate si majoritatea membrilor PE, adica cel putin 376.

Parlamentul European a respins motiunea de cenzura impotriva Comisiei Europene

Parlamentul European PE) a respins joi o motiune de cenzura impotriva Comisiei Europene, initiata de parlamentari eurosceptici pentru a exprima faptul ca nu mai au incredere in presedintele CE, Jean-Claude Juncker, in urma scandalului LuxLeaks.

Parlamentul European a respins motiunea de cenzura impotriva Comisiei Europene

Parlamentul European PE) a respins joi o motiune de cenzura impotriva Comisiei Europene, initiata de parlamentari eurosceptici pentru a exprima faptul ca nu mai au incredere in presedintele CE, Jean-Claude.

Parlamentul European dezbate o motiune de cenzura impotriva lui Juncker

Parlamentul European PE) dezbate luni o motiune de cenzura impotriva Comisiei Europene CE), initiata de parlamentari eurosceptici pentru a exprima faptul ca nu mai au incredere in presedintele CE, Jean-Claude Juncker, in urma scandalului LuxLeaks.

Motiune de cenzura impotriva Comisiei Europene

Parlamentarii eurosceptici au initiat o motiune de cenzura impotriva Comisiei Europene CE) pentru a exprima faptul ca nu mai au incredere in presedintele CE, Jean-Claude Juncker, in urma scandalului LuxLeaks.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )