Libnet.ro
UNICEF

05:00

Motiunea simpla a PNL, dezbatuta si votata miercuri in plenul Camerei

România Liberă România Liberă,
Motiunea simpla a PNL, dezbatuta si votata miercuri in plenul Camerei

Motiunea simpla pe fondurile europene initiata de PNL va fi dezbatuta, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, a declarat, luni, secretarul Camerei, deputatul PSD Marcel Ciolacu, dupa sedinta Biroului Permament, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Motiunea simpla pe tema fondurilor europene va fi dezbatuta si votata miercuri

Secretarul Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu a anuntat astazi ca motiunea simpla pe tema fondurilor europene, depusa de opozitie, va fi dezbatuta si votata in sedinta de plen de miercuri.

Replica lui Ponta vis-a-vis de motiunea simpla a PNL

Presedintele PSD Victor Ponta a sustinut, luni, in debutul sedintei BPN, referitor la motiunea simpla depusa de PNL pe tema absorbtiei fondurilor europene, ca scandalul non-stop facut de liberali poate avea ca efect negativ, la Bruxelles, oprirea fondurilor europene, potrivit Mediafax.

Victor Ponta avertizeaza ca motiunea simpla depusa de PNL ar putea duce la oprirea fondurilor europene destinate Romaniei

Premierul Victor Ponta a atras luni atentia ca Bruxellesul ar putea opri fondurile europene destinate Romaniei din cauza scandalului non-stop facut de liberali. Liderul PSD a facut astfel referire la motiunea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )