Libnet.ro
UNICEF

18:30

Motiunea simpla privind Codul insolventei a fost respinsa de deputati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Motiunea simpla privind Codul insolventei a fost respinsa de deputati

Motiunea simpla initiata de 55 de deputati PP-DD si PDL si intitulata Opriti institutionalizarea inchizitiei audiovizualului si manipularea democratiei a fost respinsa, astazi, de plenul Camerei Deputatilor. continuă pe Ziarul Bursa

Motiunea PDL privind Codul insolventei, respinsa de deputati.

Motiunea simpla initiata de 55 de deputati PP-DD si PDL privind Codul insolventei a fost respinsa, marti, de plenul Camerei Deputatilor, relateaza Agerpres. Citeste si: CCR dezbate constitutionalitatea ordonantei privind insolventa in 29 octombrie Motiunea simpla, intitulata Opriti institutionalizarea inchizitiei audiovizualului si manipularea democratiei, prima din aceasta sesiune parlamentara, a fost respinsa cu 65 de voturi pentru, 234 impotriva si 21 de abtineri. In acest document, .

UPDATE. Motiunea PDL privind Codul insolventei, respinsa de deputati. PDL va sesiza CCR.

UPDATE: PDL va sesiza Curtea Constitutionala a Romaniei in legatura cu Codul insolventei, a anuntat prim-vicepresedinta PDL Andreea Paul Vass, dupa ce motiunea depusa de demorat-liberali a fost respinsa de Camera Deputatilor, transmite Mediafax. Ati dat dovada de ipocrizie, una vorbiti la televizor, unde va bateati cu pumnul in piept ca nu sustineti ordonata de urgenta si alta ati facut in Parlament, a spus, la randul sau, Liliana Minca PPDD). Deputatul Remus Cernea a aratat ca decizia .

Robert Cazanciuc: Vechea lege a insolventei, o cvasi-fraudare a Bugetului de Stat

Vechea lege a insolventei prezinta numeroase deficiente si faciliteaza o cvasi-fraudare a bugetului de stat si a creditorilor de buna credinta, a declarat, ieri seara in plenul Camerei Deputatilor, Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, cu ocazia dezbaterilor pe motiunea simpla privind Codul Insolventei.

Robert Cazanciuc: Vechea lege a insolventei, o cvasi-fraudare a Bugetului de Stat

Update 13:12 Motiunea simpla privind Codul insolventei a fost respinsa de deputati Motiunea simpla initiata de 55 de deputati PP-DD si PDL si intitulata Opriti institutionalizarea inchizitiei audiovizualului si manipularea democratiei a fost respinsa, astazi, de plenul Camerei Deputatilor. --- Vechea lege a insolventei prezinta numeroase deficiente si faciliteaza o cvasi-fraudare a bugetului de stat si a creditorilor de buna credinta, a declarat, ieri seara in plenul Camerei Deputatilor, Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, cu ocazia dezbaterilor pe motiunea simpla privind Codul Insolventei.

Motiunea simpla pe tema Codului insolventei, respinsa in Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor a respins, marti, motiunea simpla pe Codul insolventei, initiata de 55 de deputati PPDD siPDL. Motiunea simpla, prima din aceasta sesiune parlamentara, a fost respinsa cu.

Motiunea simpla pentru CFR Marfa va fi dezbatuta luni sau marti, in functie de programul ministrului

Motiunea simpla a PDL privind CFRMarfa va fi dezbatuta de plenul Camerei Deputatilor, luni sau marti, in functie de programul ministrului Transporturilor Ramona Manescu. Secretarul Camerei, Nicuale.

Codul Insolventei, dezbatut de judecatorii CCR pe 29 octombrie

Constitutionalitatea ordonantei de urgenta privind insolventa va fi dezbatuta in 29 octombrie de judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), dupa ce Avocatul Poporului a contestat OUG, invocand lipsa conformitatii unor dispozitii legale din actul normativ.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )