Libnet.ro
UNICEF

20:30

Motiunea simpla pe tema Codului insolventei, respinsa in Camera Deputatilor

B1 B1,
Motiunea simpla pe tema Codului insolventei, respinsa in Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor a respins, marti, motiunea simpla pe Codul insolventei, initiata de 55 de deputati PPDD siPDL. Motiunea simpla, prima din aceasta sesiune parlamentara, a fost respinsa cu. continuă pe B1

Motiunea simpla privind Codul insolventei a fost respinsa de deputati

Motiunea simpla initiata de 55 de deputati PP-DD si PDL si intitulata Opriti institutionalizarea inchizitiei audiovizualului si manipularea democratiei a fost respinsa, astazi, de plenul Camerei Deputatilor.

Motiunea PDL privind Codul insolventei, respinsa de deputati.

Motiunea simpla initiata de 55 de deputati PP-DD si PDL privind Codul insolventei a fost respinsa, marti, de plenul Camerei Deputatilor, relateaza Agerpres. Citeste si: CCR dezbate constitutionalitatea ordonantei privind insolventa in 29 octombrie Motiunea simpla, intitulata Opriti institutionalizarea inchizitiei audiovizualului si manipularea democratiei, prima din aceasta sesiune parlamentara, a fost respinsa cu 65 de voturi pentru, 234 impotriva si 21 de abtineri. In acest document, .

UPDATE. Motiunea PDL privind Codul insolventei, respinsa de deputati. PDL va sesiza CCR.

UPDATE: PDL va sesiza Curtea Constitutionala a Romaniei in legatura cu Codul insolventei, a anuntat prim-vicepresedinta PDL Andreea Paul Vass, dupa ce motiunea depusa de demorat-liberali a fost respinsa de Camera Deputatilor, transmite Mediafax. Ati dat dovada de ipocrizie, una vorbiti la televizor, unde va bateati cu pumnul in piept ca nu sustineti ordonata de urgenta si alta ati facut in Parlament, a spus, la randul sau, Liliana Minca PPDD). Deputatul Remus Cernea a aratat ca decizia .

Camera Deputatilor: Opozitia a depus o motiune simpla pe tema privatizarii CFR Marfa

Deputatii Partidului Democrat Liberal si cei ai Partidului Poporului - Dan Diaconescu au depus marti in plenul Camerei Deputatilor motiunea simpla 'CFR Marfa - cronica unei alte privatizari esuate'.

Motiunea simpla pentru CFR Marfa va fi dezbatuta luni sau marti, in functie de programul ministrului

Motiunea simpla a PDL privind CFRMarfa va fi dezbatuta de plenul Camerei Deputatilor, luni sau marti, in functie de programul ministrului Transporturilor Ramona Manescu. Secretarul Camerei, Nicuale.

Camera Deputatilor: Magistratii condamnati definitiv isi pierd pensia de serviciu si ...

Magistratii care au fost condamnati definitiv isi pierd pensia de serviciu si indemnizatia, transmite Agerpres. Proiectul de lege privind modificarea statutului judecatorilor si procurorilor, care continea aceasta prevedere, a fost adoptat marti de Camera Deputatilor. Proiectul care vizeaza completarea Legii 303 privind statutul judecatorilor si procurorilor a fost adoptat tacit de Camera Deputatilor, in conditiile in care termenul pentru dezbatere si vot final stabilit pentru 16 octombrie a .

'Stilistul' de la Camera Deputatilor: Valeriu Zgonea vrea un alt model de uniforme pentru femeile de serviciu

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat luni ca ar vrea un alt model de uniforme pentru femeile de serviciu care lucreaza la Camera Deputatilor si ca se gandeste ca ar trebui infiintata, ca la Parlamentul European, o.

PSD are majoritate in Senat fara PNL si este la un pas de majoritate si in Camera Deputatilor

PSD are majoritate fara PNL in Senat, dupa ce senatorul Stefan Stoica, ales in colegiul uninominal 1 din circumscriptia nr. 23 Ialomita, si-a anuntat luni, in debutul sedintei plenului Senatului, demisia din grupul PP-DD si trecerea la grupul PSD. Social-democratii sunt la un pas de majoritate si in Camera Deputatilor fara PNL, dar impreuna cu PC si minoritati).

Robert Cazanciuc: Vechea lege a insolventei, o cvasi-fraudare a Bugetului de Stat

Update 13:12 Motiunea simpla privind Codul insolventei a fost respinsa de deputati Motiunea simpla initiata de 55 de deputati PP-DD si PDL si intitulata Opriti institutionalizarea inchizitiei audiovizualului si manipularea democratiei a fost respinsa, astazi, de plenul Camerei Deputatilor. --- Vechea lege a insolventei prezinta numeroase deficiente si faciliteaza o cvasi-fraudare a bugetului de stat si a creditorilor de buna credinta, a declarat, ieri seara in plenul Camerei Deputatilor, Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, cu ocazia dezbaterilor pe motiunea simpla privind Codul Insolventei.

Robert Cazanciuc: Vechea lege a insolventei, o cvasi-fraudare a Bugetului de Stat

Vechea lege a insolventei prezinta numeroase deficiente si faciliteaza o cvasi-fraudare a bugetului de stat si a creditorilor de buna credinta, a declarat, ieri seara in plenul Camerei Deputatilor, Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, cu ocazia dezbaterilor pe motiunea simpla privind Codul Insolventei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )