Libnet.ro
UNICEF

14:00

Motiunea simpla pe tema educatiei va fi dezbatuta saptamana viitoare in plenul Camerei Deputatilor

Adevărul Adevărul,
Motiunea simpla pe tema educatiei va fi dezbatuta saptamana viitoare in plenul Camerei Deputatilor

Motiunea simpla initiata de PDL si PNL pe tema modificarilor aduse legii educatiei de curand va fi dezbatuta, marti, 23 septembrie, in plenul Camerei. continuă pe Adevărul

Motiunea simpla Ministerul MTO - minciuna, taxare, oprirea economiei, respinsa

Camera Deputatilor a respins, azi, cu 217 voturi impotriva, 103 voturi pentru si 5 abtineri, motiunea simpla a PDL si PNL intitulata Ministerul MTO - minciuna, taxare, oprirea economiei.

Camera Deputatilor a respins motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor

Camera Deputatilor a respins, miercuri, motiunea simpla Ministerul MTO - minciuna, taxare, oprirea economiei, initiata de liberali si democrat-liberali impotriva ministrului Finantelor, Ioana Petrescu. Decizia.

Corina Cretu va fi audiata saptamana viitoare in comisiile din Parlamentul Romaniei

Corina Cretu va fi audiata saptamana viitoare in Comisiile Parlamentare pentru postul de comisar european pentru Politici Regionale. Este o premiera pentru senatori si deputati, care nu au mai audiat pana acum.

Corina Cretu va fi audiata saptamana viitoare de comisiile reunite pentru afaceri Parlamentul Romaniei

Comisiile reunite pentru afaceri europene din Parlamentul Romaniei o vor audia, saptamana viitoare pe Corina Cretu, propusa comisar european pentru Politici Regionale, a anuntat, marti, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta Birourilor Permanente Reunite.

Connect-R si Misha se casatoresc religios saptamana viitoare: O sa avem prajeala tiganeasca cu mamaliga si shoturi de votca

Connect-R si Misha se vor casatori religios saptamana viitoare, iar cantaretul a facut cateva dezvaluiri legat de petrecere. Astfel, evenimentul va fi unul inedit, unde invitatii nu vor fi servici cu piscotu.

CE va reincepe saptamana viitoare sprijinirea statelor membre afectate de embargoul rus

Comisia Europeana va relansa saptamana viitoare masura de sprijinire a statelor membre afectate de embargoul impus de Rusia dar cu o noua alocare bugetara, a anuntat astazi, la RuralFest, comisarul european pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Dacian Ciolos, citat de sursele de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )