Libnet.ro
UNICEF

20:30

Motivare: Incendiul de la Maternitatea Giulesti, produs din cauza incalcarii unor reguli de ...

România Liberă România Liberă,
Motivare: Incendiul de la Maternitatea Giulesti, produs din cauza incalcarii unor reguli de ...

Incendiul de la Maternitatea Giulesti, in urma caruia sase nou-nascuti au murit si alti cinci au fost raniti, a fost determinat de incalcarea unor reguli esentiale pentru functionarea in siguranta a unitatii, arata Judecatoria Sectorului 6, in motivarea deciziei de condamnare din dosar, potrivit Mediafax. Incendiul a fost determinat de incalcarea unor reguli esentiale pentru functionarea in siguranta a unitatii, verificarea cu regularitate a instalatiei electrice fiind necesara pentru . continuă pe România Liberă

Motivare: Incendiul de la Maternitatea Giulesti, produs de la incalcarea unor reguli esentiale de siguranta

Incendiul de la Maternitatea Giulesti, in urma caruia sase nou-nascuti au murit si alti cinci au fost raniti, a fost determinat de incalcarea unor reguli esentiale pentru functionarea in siguranta a unit.

Motivarea din dosarul incendiului de la Maternitatea Giulesti. Asistenta era plecata dupa servetele in momentul in care a izbucnit incendiul

Nou-nascutii de la Maternitatea Giulesti nu au putut fi evacuati imediat dupa izbucnirea incendiului din cauza lipsei asistentei din salonul de terapie intensiva, aceasta fiind plecata dupa servetele igienice, ca sa mearga la toaleta. Asta arata magistratii Judecatoriei Sectorului 6 in motivarea deciziei prin care asistenta Florentina Cirstea la doi ani si doua luni de inchisoare cu executare.

OMS: 7 milioane de persoane au murit in 2012 din cauza aerului poluat

Organizatia mondiala a sanatatii avertizeaza asupra necesitatii unor masuri urgente pentru reducerea emisiilor toxice, aratand ca sapte milioane de persoane din intreaga lume au murit in 2012 din cauza.

Un avion Malaysia Airlines, nevoit sa aterizeze din cauza unor probleme electrice.

Un avion Malaysia Airlines care efectua o cursa Kuala Lumpur-Seul a fost nevoit sa aterizeze luni dimineata pe aeroportul din Hong Kong din cauza unor probleme electrice, a anuntat compania, in contextul in care un Boeing al acesteia cu 239 de persoane la bord este dat disparut, relateaza AFP, citata de Mediafax. Zborul MH066 a fost deviat catre Hong Kong din cauza unei pene la un generator care furniza electricitate avionului de tip Airbus A330-300, a anuntat Malaysia Airlines intr-un .

Un Airbus al Air France a aterizat de urgenta in Germania din cauza unei rachete

Un avion Airbus A380 al companiei Air France a fost nevoit sa aterizeze de urgenta in Germania din cauza inchiderii temporare a spatiului aerian al Kazahstanului pentru lansarea unei rachete, anunta compania Air France-KLM, citata de AFP.

Londra revizuieste un acord de coooperare nucleara cu Moscova din cauza crizei ucrainene

Marea Britanie revizuieste un acord de cooperare nucleara cu firma rusa de stat Rosatom, din cauza crizei din Ucraina. Departamentul pentru Energie si Modificari Climatice a anuntat ca acordul este analizat dupa interventia militara a Rusiei in Crimeea. Marea Britanie a semnat un pact cu Rosatom in septembrie, vizand sa ajute firma sa patrunda pe piata britanica. Rosatom a refuzat sa comenteze aceasta informatie, potrivit postului britanic.

Londra revizuieste un acord de coooperare nucleara cu Moscova din cauza crizei ucrainene.

Marea Britanie revizuieste un acord de cooperare nucleara cu firma rusa de stat Rosatom, din cauza crizei din Ucraina, relateaza BBC News online, citat de Mediafax. Departamentul pentru Energie si Modificari Climatice DECC) a anuntat ca acordul este analizat dupa interventia militara a Rusiei in Crimeea. Marea Britanie a semnat un pact cu Rosatom in septembrie, vizand sa ajute firma sa patrunda pe piata britanica. Rosatom a refuzat sa comenteze aceasta informatie, potrivit postului .

Romania TV si B1, amendate din cauza limbajului injurios folosit de Dragos Patraru si Radu Banciu

CNA a decis, marti, sa amendeze Romania TV, cu 20. 000 de lei, si B1 TV, cu 10. 000 de lei, din cauza emisiunilor Starea Natiei, realizata de Dragos Patraru, si Lumea lui Banciu, realizata de Radu Banciu, in care realizatorii au folosit un limbaj injurios, relateaza Mediafax.

Motivarea instantei: Incendiul de la Maternitatea Giulesti, de la incalcarea unor reguli esentiale de siguranta

Incendiul de la Maternitatea Giulesti, in urma caruia sase nou-nascuti au murit si alti cinci au fost raniti, a fost determinat de incalcarea unor reguli esentiale pentru functionarea in siguranta a .

Nissan recheama 1 milion de masini din America de Nord, din cauza unei probleme la airbag-uri

Constructorul auto japonez Nissan recheama un milion de vehicule de pe piata Americii de Nord, din cauza unei probleme de software care risca sa dezactiveze airbag-urile, informeaza AFP. Modelele rechemate, intre.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )