Libnet.ro
UNICEF

23:00

De ce NU am motive sa-i multumesc lui Basescu pe 21 decembrie

România Liberă România Liberă,
De ce NU am motive sa-i multumesc lui Basescu pe 21 decembrie

Mi se pare total nepotrivit ca, in ziua in care romanii comemoreaza 25 de ani de la sangeroasa Revolutie din 1989, sa chemi oamenii sa iasa in strada pentru a-i multumi unui singur om, fie el si presedinte. Altii sunt adevaratii eroi ai ultimilor ani si lor trebuie sa le fim recunoscatori, nu lui Traian Basescu. continuă pe România Liberă

De ce nu am motive sa-i multumesc lui Basescu pe 21 decembrie

Mi se pare total nepotrivit ca, in ziua in care romanii comemoreaza 25 de ani de la sangeroasa Revolutie din 1989, sa chemi oamenii sa iasa in strada pentru a-i multumi unui singur om, fie el si presedinte. Altii sunt adevaratii eroi ai ultimilor ani si lor trebuie sa le fim recunoscatori, nu lui Traian Basescu.

Sustinatorii lui Basescu se mobilizeaza pe Facebook pentru a iesi in strada pe 21 decembrie

Sustinatorii presedintelui Traian Basescu au inceput sa se mobilizeze pe retelele de social media pentru a iesi in strada pe 21 decembrie, in semn de multumire pentru activitatea din timpul celor 10 ani de mandat.

21 decembrie. Atunci, acum si-un pic mai incolo.

In ziua de 21 decembrie 1989 Comitetul Central al Partidului Comunist Roman convoca marele miting de sustinere a conducerii comuniste. 25 de ani mai tarziu, in 21 decembrie 2014, un nou presedinte ales democratic va depune juramantul. Simbolic, nu?.

21 decembrie. Atunci, acum si-un pic mai incolo

In ziua de 21 decembrie 1989 CC al PCR convoca marele miting. 25 de ani mai tarziu, in 21 decembrie 2014, un nou presedinte ales democratic va depune juramantul. Simbolic, nu?.

Parlamentul vrea sa dea votul final pe buget duminica, 21 decembrie. Tot duminica depune juramantul Klaus Iohannis

Conducerea celor doua camere ale Parlamentului a programat votul final pentru legea bugetului duminica, 21 decembrie. Dezbaterile in plenul reunit vor incepe de vineri dimineata si sunt programate sa dureze si sambata, urmand ca duminica sa fie dat votul final, a anuntat luni Nicolae Mircovici, secretarul Camerei Deputatilor.

Elton John se va casatori cu partenerul lui de viata pe 21 decembrie

Cantaretul britanic Elton John se va casatori cu partenerul sau de viata, producatorul de film David Furnish, pe 21 decembrie, in cadrul unei ceremonii discrete, in ziua in care se vor implini exact noua ani de la semnarea contractului lor de uniune civila.

Bugetul pe 2015 va fi votat in Parlament pe 21 decembrie. Vezi calendarul dezbaterilor

Bugetul de stat pe 2015 va fi votat in plenul reunit al celor doua camere pe 21 decembrie, chiar in ziua in care presedintele Klaus Iohannis va depune juramantul de investitura. Pana atunci, documentul va fi.

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 15-21 decembrie

Iata horoscopul saptamanii 8-14 decembrie 2014, prezentat de Astrocafe. ro. Berbec - Penultimul aspect de cuadratura format de Uranus prezent in semnul tau solar) si Pluto situat in semnul Capricornului).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )