Libnet.ro
UNICEF

06:00

Motivul pentru care 65 de studenti la medicina veterinara s-au dezbracat si au pozat in ipostaze sexy FOTO

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care 65 de studenti la medicina veterinara s-au dezbracat si au pozat in ipostaze sexy FOTO

O traditie veche de 30 de ani ii determina pe studentii la medicina veterinara de la o universitate din Australia sa renunte complet la haine, o data pe an, pentru un calendar realizat in scop caritabil. continuă pe Adevărul

UPDATE. Incendiu la Crematoriul Facultatii de Medicina Veterinara din Bucuresti

Incendiu la Facultatea de Medicina Veterinara. A ars acoperisiul Crematoriului. Pompierii au cu sase autospeciale de stingere si o autoscara. Focul a fost stins rfapid. Nu s-au inregistrat victime.

Incendiu puternic la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti

Un incendiu a izbucnit luni seara in cladirea Facultatii de Medicina Veterinara, al carei acoperis arde pe o suprafata de 20 - 30 de metri patrati, pompierii intervenind cu sase autospeciale de.

Incendiu puternic, izbucnit la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti

Un incendiu a izbucnit luni seara in cladirea Facultatii de Medicina Veterinara, al carei acoperis arde pe o suprafata de 20 - 30 de metri patrati, informeaza news. ro.

De ce a respins instanta inregistrarea partidului lui Basescu. Motivul pentru care fostul presedinte a dorit schimbarea denumirii

Instanta a respins cererea de inregistrare a Miscarii Populare pentru ca denumirea si sigla noului partid seamana foarte mult cu Partidul Miscarea Populara, se arata in motivarea deciziei Curtii de Apel Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2338 seconds )