Libnet.ro
UNICEF

14:15

Motivul pentru care fata de 13 ani din comuna Prigoria a fost ucisa de tatal ei

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care fata de 13 ani din comuna Prigoria a fost ucisa de tatal ei

Madalina, in varsta de 13 ani, din comuna Prigoria, s-a stins din viata in aceasta dimineata. A fost injunghiata in zona gatului de tatal sau vitreg care era baut. continuă pe Adevărul

Motivul incredibil pentru care fata de 13 ani din comuna Prigoria a fost ucisa de tatal ei

Madalina, in varsta de 13 ani, din comuna Prigoria, s-a stins din viata in aceasta dimineata. A fost injunghiata in zona gatului de tatal sau vitreg care era baut.

VIDEO Elif, tanara de 18 ani din Constanta invitata la Casa Alba. Eseul despre agricultura cu care a iesit prima din 1000 de tineri

O liceana din Constanta va ajunge la Casa Alba si il va cunoaste pe Barack Obama, dupa ce a scris un eseu despre eradicarea saraciei globale.

Alunecarile de teren din Vilcea ameninta 550 de case din comuna Visinesti

Reactivarea alunecarii de teren din comuna damboviteana Visinesti ameninta 550 de case, care ar putea sa ramana izolate, relateaza Agerpres.

9 mituri false pentru care nu mai trebuie sa te ingrijorezi

Pana acum cativa ani, informatiile eronate cu privire la sanatate si diete se imprastiau mai greu. Astazi internetul permite comunicarea mult mai rapida a informatiilor, atat a celor corecte cat si a celor.

La pranz cu managerul pentru care a fi numarul 1 este un pariu castigat deja de 2 ori

Stephane Batoux a venit in Romania in urma cu sapte ani, timp in care a condus business-urile a doi lideri de piata din doua categorii diferite: lactate si bauturi racoritoare. In mod evident este o pozitie confortabila din moment ce si-a setat acelasi.

8 motive pentru care ar trebui sa mananci banane

Stim despre banane ca sunt fructe exotice foarte gustoase si cu beneficii fabuloase pentru sanatate, incepand de la imbunatatirea starii de spirit si a nivelului de energie, pana la stimularea digestiei. Bananele au un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )