Libnet.ro
UNICEF

08:00

Motocicleta care merge cu apa te va face sa sper ca poluarea poate fi oprita

Playtech Playtech,
Motocicleta care merge cu apa te va face sa sper ca poluarea poate fi oprita

Daca ti se pare ca omul polueaza prea mult planeta prin benzina si motorina folosite in mijloacele de transport, ai putea avea o licarire de speranta cu aceasta motocicleta alimentata cu apa. Motocicleta alimentata cu apa este reala, functioneaza in Brazilia si creatorul spune careuseste sa parcurga 500 de kilometri cu doar un litru de [] Motocicleta care merge cu apa te va face sa sper ca poluarea poate fi oprita Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Motocicleta care merge cu apa te va face sa speri ca poluarea poate fi oprita

Daca ti se pare ca omul polueaza prea mult planeta prin benzina si motorina folosite in mijloacele de transport, ai putea avea o licarire de speranta cu aceasta motocicleta alimentata cu apa. Motocicleta alimentata cu apa este reala, functioneaza in Brazilia si creatorul spune careuseste sa parcurga 500 de kilometri cu doar un litru de [] Motocicleta care merge cu apa te va face sa speri ca poluarea poate fi oprita Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Incredibil! Un brazilian a inventat motocicleta care merge cu apa

Un brazilian a inventat motocicleta care merge alimentata doar cu apa. Minunea a fost posibila cu ajutorul unei baterii de masina. Energia electrica este folosita pentru a separa hidrogenul de moleculele din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )