Libnet.ro
UNICEF

16:01

Motorola, mai buna decat Google: Aduce Android 5.0 Lollipop pe Moto G din 2013

Playtech Playtech,
Motorola, mai buna decat Google: Aduce Android 5.0 Lollipop pe Moto G din 2013

Motorola este pana acum cea mai rapida companie care sa isi actualizeze telefoanele. Cel mai bun telefon de buget din 2013 primeste Android 5. 0 Lollipop. Motorola s-a achitat inca de la mijlocul lunii noiembrie de actualizari pentru Moto X si Moto G lansate in 2014, dar acum trece la treaba si cu Moto G lansat in 2013. Astfel, incepand din India, telefonul primeste Android 5. 0 Lollipop, informeaza GSMArena. Pana acum, Motorola este cel mai activ producator, intrecand Samsung, LG sau []. continuă pe Playtech

Simona Halep: Sa castig un turneu de Grand Slam m-ar multumi mai mult decat sa fiu numarul 1 mondial

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, sambata, la Constanta, ca o victorie la un turneu de Grand Slam i-ar aduce o satisfactie mai mare decat clasarea pe primul loc in clasamentul WTA, transmite Mediafax. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

Cartarescu va primi premiul pentru cea mai buna carte la Targul de la Leipzig 2015

Scriitorul Mircea Cartarescu va primi prestigiosul premiu pentru cea mai buna carte la Targul de la Leipzig 2015 Leipziger Buchpreis zur Europaischen Verstandigung), pentru trilogia Orbitor, informeaza editura Humanitas.

Simona Halep: O victorie intr-un Grand Slam ar fi o satisfactie mai mare decat primul loc in WTA

O victorie la un turneu de Grand Slam ar reprezenta o satisfactie mai mare decat clasarea pe primul loc in clasamentul WTA, a declarat jucatoarea de tenis Simona Halep, transmite corespondentul Mediafax .

Vremea se va mentine mai rece decat in mod normal pentru aceasta data. Prognoza meteo pentru vineri, in tara si la Bucuresti

Vineri, in regiunile extracarpatice vremea se va mentine mai rece decat in mod normal pentru aceasta data calendaristica, in timp ce in restul teritoriului valorile termice se vor situa peste mediile climatologice specifice inceputului de decembrie, potrivit Mediafax. Cerul va fi variabil in nord-vest, dar cu innorari in celelalte regiuni, mai persistente in sud si in est. Se vor semnala precipitatii in general slabe cantitativ, pe arii relativ extinse in jumatatea de sud a tarii si izolat in rest. Vor fi ploi si burnite, iar in Moldova si la munte, trecator si lapovite sau ninsori. V-a prins iarna fara sanie? P).

Romanii traiesc, in medie, mai putin decat ceilalti europeni

Romanii traiesc, in medie, mai putin decat locuitorii celorlalte state din Uniunea Europeana. O arata un studiu al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica, in care se dezvaluie ca in spatiul.

Vremea va fi in general mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Joi, in regiunile din sudul si din estul tarii vremea va fi in general mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data, in special in Moldova, iar innorarile vor persista, informeaza Mediafax.

Gabriel Dumitrascu: Costul apei la companiile energetice este prea mare. La Nuclearelectrica a ajuns sa fie mai scumpa decat uraniul

Companiile energetice sunt afectate de costul prea mare al apei utilizate in producerea energiei electrice, a afirmat joi Gabriel Dumitrascu, director in cadrul Departamentului pentru Energie, in cadrul unei conferinte pe teme energetice. Acesta a dat exemplul companiei Nuclearelectrica care ar fi ajuns sa cheltuiasca mai mult pe apa decat pe uraniu.

INS: PIB, cu 1,8% mai mare decat in T2 2014 (date provizorii)

Produsul Intern Brut PIB) a fost, in trimestrul al treilea din acest an in termeni reali), mai mare cu 1,8% decat in trimestrul precedent, potrivit datelor provizorii publicate astazi de Institutul National de Statistica INS). Fata de acelasi trimestru din 2013, indicatorul a sporit cu 3,2% pe seria bruta si cu 3% pe cea ajustata sezonier.

4 moduri briliante prin care bebelusii iti arata ca sunt mai destepti decat crezi

Sunt draguti, dulci si neajutorati. Cam acestea sunt cuvintele cu care ai descrie un bebelus. Abia dupa ce mai cresc se adauga epitete precum destept, istet sau inteligent. Studii de ultima ora releva faptul ca.

Gabriel Dumitrascu: Apa la Hidroelectrica a ajuns mai scumpa decat uraniul la Nuclearelectrica. Cum isi fura statul singur caciula

In Romania inca mai exista o serie de reglementari care afecteaza puternic sectorul energetic, cum ar fi costul mare al apei sau prevederile care impun majorarea capitalului la companii cu valoarea terenurilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )