Libnet.ro
UNICEF

09:30

Mourinho nu e dorit de toata lumea la Manchester United

Online Sport Online Sport,
Mourinho nu e dorit de toata lumea la Manchester United

Vazut de suporterii lui Manchester United drept singurul om care poate readuce gloria pierduta pe Old Trafford, antrenorul portughez Jose Mourinho nu este vazut chiar in unanimitate drept cea mai buna solutie pentru echipa engleza. continuă pe Online Sport

Mutarea anului in fotbalul international? Zlatan Ibrahimovic, cumparat de Manchester United dupa ce Mourinho va fi antrenor oficial (VIDEO)

Dupa plecarea fostului antrenor al Manchester United, Louis Van Gaal, anuntul cum ca Jose Mourinho va deveni noul tehnician al diavolilor i-a inebunit pe fanii britanici. Cel mai multi dintre.

VIDEO Manchester United, primul trofeu dupa trei ani - Diavolii au castigat Cupa Angliei (2-1, dupa prelungiri cu Crystal Palace)

Manchester United a tremurat serios pana la castigarea Cupei Angliei, echipa lui Louis Van Gaal avand nevoie de prelungiri si de un gol in minutul 110 al lui Lingard pentru a trece de Crystal Palace, scor 2-1. Este primul trofeu cucerit de United dupa o seceta de trei ani.

Manchester United l-a dat afara pe Louis Van Gaal

Clubul de fotbal Manchester United l-a concediat luni pe antrenorul olandez Louis Van Gaal, la numai doua zile dupa castigarea Cupei Angliei, lasand astfel cale libera numirii in functie a.

Luis van Gaal, demis de la Manchester United

La doua zile distanta dupa ce a reusit castigarea Cupei Angliei, singurul sau trofeu in cei doi ani petrecuti la Manchester United, antrenorul olandez Luis van Gaal a fost demis de la carma echipei de pe Old Trafford.

Manchester United a castigat Cupa Angliei, dupa un meci decis in prelungiri

Manchester United, clasata pe locul cinci in ierarhia din Premier League la finalul sezonului, a castigat, sambata, scor 2-1, meciul jucat in finala Cupei Angliei, impotriva echipei.

Seara fotbalului european: Manchester United - Crystal Palace; Bayern Munchen - Borussia Dortmund; Juventus Torino - AC Milan si Paris Saint Germain - Olympique Marseille. Vezi rezultatele meciurilor

Cele mai importante meciuri din fotbalul european s-au disputat sambata, astfel ca Manchester United a castigat Cupa Angliei, Bayern Munchen a castigat finala Cupei Germaniei, Juventus Torino pe ce.

Manchester United cucereste Cupa Angliei dupa prelungiri

Luis van Gaal obtine primul trofeu in fotbalul englez alaturi de Manchester United, Cupa Angliei, dupa o finala castigata dupa prelungiri contra celor de la Crystal Palace, scor 2-1.

Manchester United si Crystal Palace lupta pentru Cupa Angliei

Manchester United si Crystal Palace se dueleaza, sambata seara, de la 19:30 pe legendara arena londoneza Wembley intr-o reeditare a finalei Cupei Angliei din 1990.

O pestera din Romania, descoperita de comunisti, i-a uimit pe cercetatorii din toata lumea

Pestera Movile a impresionat cercetatorii din toata lumea. O pestera din Romania este considerata una dintre cele mai importante descoperiri ale secolului trecut. Izolata de mediul exterior pentru aproximativ 5,5 milioane de ani, Pestera Movile a fost descoperita de romani in anul 1986, atunci cand explorau imprejurimile Mangaliei pentru a stabili zona in care vor construi [].

Pe Simona Trasca o stie toata lumea. Este incredibil cum arata tatal sau (Foto)

Implicata mereu in scandaluri, povesti de iubire cu final trist, toata lumea a ajuns sa o cunoasca pe Simona Trasca.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )