Libnet.ro
UNICEF

22:00

MSI estimeaza profit operational de peste 16 milioane de euro pentru Posta Romana, in 2014

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MSI estimeaza profit operational de peste 16 milioane de euro pentru Posta Romana, in 2014

Compania Nationala Posta Romana CNPR) va incheia anul 2014 cu un profit operational de 74,3 milioane de lei 16,7 milioane de euro), fata de o pierdere de 52 milioane de lei 11,7 milioane de euro) in 2012 si de 35 milioane de lei 7,8 milioane de euro) in 2013, a anuntat astazi Ministerul pentru Societatea Informationala MSI). continuă pe Ziarul Bursa

Posta Romana va incheia anul 2014 cu un profit operational de aproape 75 milioane lei. Compania este in procedura de privatizare

Compania Nationala Posta Romana CNPR) va termina acest an cu un profit operational de 74,3 milioane de lei, comparativ cu o pierdere de 35 de milioane de lei in 2013, potrivit datelor publicate de catre Ministerul pentru Societatea Informationala MSI), scrie Agerpres. ro.

Au aparut primele crapaturi pe pista de biciclete ce leaga Timisoara de granita cu Serbia, desi lucrarea inca nu a fost inaugurata si s-au investit peste doua milioane de euro

Au aparut primele crapaturi pe pista de biciclete leaga Timisoara de granita cu Serbia, desi lucrarea inca nu a fost inaugurata si s-au investit peste doua milioane de euro, iar pe anumite portiuni asfaltul se desprinde cu totul, scrie opiniatimisoarei. ro. Pista inca nu a fost data in folosinta, avand termen de finalizare sfarsitul acestui an, iar investitia se ridica la circa 2,3 milioane de euro. Biciclistii sunt de parere ca pista arata asa deoarece a fost folosita de masini.

VIDEO Grumpy Cat, pisica morocanoasa care a devenit celebra pe internet, i-a adus stapanei sale peste 80 de milioane de euro

Grumpy Cat, pisica morocanoasa care a devenit celebra pe internet, i-a adus stapanei sale in ultimii doi ani peste 80 de milioane de euro, obtinuti din vanzarea de carti, filme si alte produse, potrivit The Telegraph.

Achizitiile de peste 51 de milioane de euro facute de primaria lui Rares Manescu, omul lui Crin de la Sectorul 6

Rares Manescu PNL) a facut achizitii publice de peste 51 de milioane euro fara TVA) in cei doi ani la conducerea Primariei sectorului 6 din Bucuresti. HotNews - Freedom House au monitorizat toate contractele acordate si publicate in Sistemul electronic de achizitii publice de catre Primaria si Administratia domeniului public ADP) sector 6 incepand cu luna iunie 2012 de cand Manescu a devenit primar. Cele mai mari sume s-au dus pentru credite, modernizare urbanistica strazi, trotuare, parcari - si amenajarea spatiilor verzi. Banii au mers la companii acuzate ca dau spaga pentru contracte sau la firme de partid. Incredintarile directe, licitatiile cu un singur participant si descalificarea competitorilor prin intermediul caietului de sarcini sunt metodele intalnite in achizitiile Primariei lui Manescu. Firme care faceau afaceri bune in sectorul 6 pe vremea fostului primar de la PDL, Cristian Poteras, castiga contracte in continuare.

Noi extrageri ale Loteriei Romane. Potul cel mare, de peste 9 milioane de euro

Duminica, 7 decembrie, au loc noi extrageri ale Loteriei Romane. Potul cel mare pus in joc la categoria Loto 6/49 este de peste 9 milioane de euro.

Radu Mazare, dosar penal la DNA pentru conflict de interese la sesizarea ANI. A dat contracte asociatului sau cu ajutorul lui Nicusor Constantinescu. Prejudiciul , peste 4,5 milioane euro

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, are dosar penal la DNA pentru conflict de interese. Sesizarea a fost facuta de Agentia Nationala de Integritate, care a descoperit faptul ca primarul Mazare a dirijat contracte catre firme apropiate, prejudiciul fiind de 4. 571 euro 20. 572,49 lei).

Radu Mazare, cercetat penal la sesizarea ANI. A dat contracte asociatului sau cu ajutorul lui Nicusor Constantinescu. Prejudiciul, peste 4,5 milioane euro

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, are dosar penal la DNA pentru conflict de interese. Sesizarea a fost facuta de Agentia Nationala de Integritate, care a descoperit faptul ca primarul Mazare a dirijat contracte catre firme apropiate, prejudiciul fiind de 4. 571 euro 20. 572,49 lei).

UE va aloca Turciei 70 milioane euro pentru refugiatii sirieni

Uniunea Europeana va aloca Turciei 70 milioane euro, contribuind la ajutorul umanitar pentru refugiatii sirieni, a anuntat astazi, la Ankara, inaltul reprezentant al UE pentru afaceri externe si politica de securitate, Federica Mogherini, citata de RIA Novosti.

DIMMMAT propune un program pentru micro-industrializare de 250 milioane euro

Departamentul pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism DIMMMAT) propune Comisiei Europene CE) un program multianual pentru micro-industrializare, avand un buget de 250 milioane euro pentru perioada 2015-2017, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Investitie a Yazaki de 24 milioane euro intr-o noua fabrica de componente auto

O fabrica de componente auto, ce va fi realizata in urma unei investitii de 24 milioane euro si care va asigura 1. 500 locuri de munca se va deschide la Braila, la jumatatea anului viitor, investitia fiind facuta de compania japoneza Yazaki si dezvoltatorul belgian Warehouses DePauw WDP).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )