Libnet.ro
UNICEF

12:15

MTV Video Music Awards 2020: cine sunt marii castigatori si care e cel mai bun videoclip realizat de acasa VIDEO

Adevărul Adevărul,
MTV Video Music Awards 2020: cine sunt marii castigatori si care e cel mai bun videoclip realizat de acasa VIDEO

Gala MTV Video Music Awards a avut loc duminica seara, intr-un format special, in mai multe spatii deschise din New York, fara public, unde au cantat live BTS, The Black Eyed Peas, DaBaby, The Weeknd, Doja Cat, Maluma cu CNCO si Lady Gaga cu Ariana Grande. continuă pe Adevărul

Horoscopul toamnei 2020. Ele sunt cele mai geloase zodii

Astrele indica noi experiente pentru cele 12 semne ale zodiacului. Cum stau nativii cu dragostea si care sunt cele mai geloase zodii? Horoscop 2020. Care sunt cele mai geloase zodii? Gelozia le este in sange! Iata mai jos care sunt cele mai geloase trei zodii ale horoscopului! Unele povesti de iubire se termina prematur de .

Curs BNR 31 august 2020. Care sunt cotatiile de azi

Specialistii de al BNR revin cu un nou curs valutar. Urmareste aici noile cotatii ale monedelor de circulatie internationala precum: lira sterlina, euro si dolarul american! Cu cat a crescut sau scazut euro azi, 31 august? Curs BNR pentru luni, 31 august Noile cotatii indicate de Banca Nationala a Romaniei urmeaza sa fie actualizate in .

Rezultate Loto 6 din 49, azi, duminica, 30 august 2020. Care sunt numerele castigatoare

Pentru a vedea in timp real tragerea Loto, trebuie sa urmaresti emisiunea Romanii au noroc, care va fi difuzata in direct, incepand cu ora 18:15, pe Romania TV. Cei care au cumparat bilete, cu siguranta vor fi nerabdatori sa afle care au fost numerele extrase. Numerele castigatoare. Loto 649, duminica 30 august 2020 Joker: +1, .

Noua Casa 2020. Care sunt normele de aplicare ale programului, publicate in Monitorul Oficial

Normele de aplicare ale programului Noua Casa, varianta modificata a fostului program Prima Casa, au fost publicate in Monitorul Oficial, acesta devenind disponibil pentru romanii care vor sa-si.

Situatia turismului in Bulgaria in 2020 Statiunile sunt pline mai mult cu turisti locali

Turismul este o parte importanta a economiei Bulgariei. in special turistii romani aleg in acest an .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )