Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mugur Isarescu, in problema francilor elvetieni: A fost intr-adevar un soc major/Cea mai buna abordare, din experienta trecutului este sa lasi lucrurile sa se aseze

Hotnews Hotnews,
 Mugur Isarescu, in problema francilor elvetieni: A fost intr-adevar un soc major/Cea mai buna abordare, din experienta trecutului este sa lasi lucrurile sa se aseze

Vrem sa informam corect cetatenii in problema creditelor in chf , a explicat vineri Guvernatorul BNR Mugur Isarescu cu privire la problema creditelor in franci elvetieni. Guvernatorul a iesit public in jurul orei 11 sa discute despre aceasta problema sensibila dupa ce in zilele trecute a discutat cu presedintele Iohannis si cu reprezentantii bancilor comerciale. Potrivit unui anunt facut joi de BNR, solutiile in scandalul aprecierii francului elvetian sa aiba in vedere mai multe masuri, printre care mentinerea ratelor lunare in lei la un nivel apropiat celui de dinaintea exploziei francului, din luna decembrie 2014, intarirea protectiei debitorilor in raport cu banca sau flexibilizarea mecanismului de rescadentare. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile Guvernatorului. Vezi in atasament prezentarea facuta vineri de Mugur Isarescu. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT Mugur Isarescu, in problema francilor elvetieni: A fost intr-adevar un soc major/Cea mai buna abordare, din experienta trecutului este sa lasi lucrurile sa se aseze

Vrem sa informam corect cetatenii in problema creditelor in chf , a explicat vineri Guvernatorul BNR Mugur Isarescu cu privire la problema creditelor in franci elvetieni. Guvernatorul a iesit public in jurul orei 11 sa discute despre aceasta problema sensibila dupa ce in zilele trecute a discutat cu presedintele Iohannis si cu reprezentantii bancilor comerciale. Potrivit unui anunt facut joi de BNR, solutiile in scandalul aprecierii francului elvetian sa aiba in vedere mai multe masuri, printre care mentinerea ratelor lunare in lei la un nivel apropiat celui de dinaintea exploziei francului, din luna decembrie 2014, intarirea protectiei debitorilor in raport cu banca sau flexibilizarea mecanismului de rescadentare. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile Guvernatorului.

Mugur Isarescu face declaratii pe tema creditelor in franci elvetieni

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, organizeaza astazi, de la ora 11, o conferinta de presa pe tema creditelor in franci elvetieni, la aproape doua saptamani de la explozia cursului, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei BNS) a decis sa elimine pragul minim de 1,20 franci/euro.

BNR va trimite Parlamentului date despre creditele in franci. Mugur Isarescu, despre criza creditelor in moneda elvetiana: E ca un seism (VIDEO)

Banca Nationala a Romaniei va trimite, saptamana viitoare, Parlamentului date despre creditele in franci elvetieni, anunta guvernatorul BNR Mugur Isarescu. Isarescu considera majorarea francului cu 22 %.

Mugur Isarescu: Suntem pentru impartirea poverii intre clienti si banci, dar intr-o maniera echilibrata

BNR propune impartirea poverii intre clienti si banci, dar, in opinia lui Mugur Isarescu, sunt necesare masuri echilibrate si rationale, care sa se aplice de la caz la caz, intrucat situatiile sunt foarte diferite la nivelul intregului portofoliu de.

Mugur Isarescu: Trei sferturi dintre datornicii in franci elvetieni au venituri lunare sub 2.500 lei

Trei sferturi dintre datornicii la banci in franci elvetieni au venituri lunare sub 2. 500 de lei, iar jumatate din total castiga mai putin de 1. 500 de lei pe luna, numai putin peste 10% ajungand la venituri de pana la 3. 500 de lei, a declarat vineri.

Mugur Isarescu: Daca s-ar face conversia creditelor in franci la cursul istoric ar genera pierderi de 0,8% din PIB

Conversia in lei a creditelor in franci elvetieni la cursul istoric ar genera pierderi pentru bancile care au acordat astfel de credite de 5,7 miliarde lei, reprezentand 0,8% din PIB, iar cu un plus de 20%, asa cum.

Mugur Isarescu: Conversia creditelor in franci la cursul istoric ar genera pierderi de 5,7 miliarde lei pentru banci

Conversia in lei a creditelor in franci elvetieni ar provoca pierderi de 5,7 miliarde lei, daca conversia s-ar realiza la cursul istoric. Aceste pierderi pentru bancile care au creditat in franci ar reprezenta 0,8% din PIB, iar cu un plus de 20% fata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )