Libnet.ro
UNICEF

00:08

La multi ani, Romania! Romanii sarbatoresc astazi Ziua Nationala

Antena3 Antena3,
La multi ani, Romania! Romanii sarbatoresc astazi Ziua Nationala

La multi ani, romani! La multi ani, Romania! 1 decembrie este ziua noastra, a tuturor, oriunde ne-am afla. Este ziua in care sarbatorim impreuna valorile nationale. in mai putin de trei ore,. continuă pe Antena3

Romanii sarbatoresc Ziua Nationala. Vezi imagini de la parada militara de 1 Decembrie din Bucuresti

La multi ani, romani! La multi ani, Romania! 1 decembrie este ziua noastra, a tuturor, oriunde ne-am afla. Se implinesc astazi 96 de la marea Unire. A fost o parada impresionanta de Ziua Nationala in centrul.

Romanii sarbatoresc Ziua Nationala cu 2.700 de militari in Piata Constitutiei si 21 de salve de tun. Basescu a venit la parada militara de 1 Decembrie

La multi ani, romani! La multi ani, Romania! 1 decembrie este ziua noastra, a tuturor, oriunde ne-am afla. Este ziua in care sarbatorim impreuna valorile nationale. 1 Decembrie este ziua in care.

Romanii sarbatoresc Ziua Nationala. Parada militara de 1 Decembrie, in direct la Antena 3. Presedintele Basescu, asteptat la parada

La multi ani, romani! La multi ani, Romania! 1 decembrie este ziua noastra, a tuturor, oriunde ne-am afla. Este ziua in care sarbatorim impreuna valorile nationale. 1 Decembrie este ziua in care.

Romanii sarbatoresc Ziua Nationala. 2.700 de militari participa la parada militara

La multi ani, romani! La multi ani, Romania! 1 decembrie este ziua noastra, a tuturor, oriunde ne-am afla. Este ziua in care sarbatorim impreuna valorile nationale. in mai putin de doua ore,.

VIDEO La multi ani, Romania! Astazi se implinesc 96 de ani de la Marea Unire

Ziua de 1 Decembrie 1918 este un eveniment foarte important in istoria Romaniei cand s-a infaptuit Marea Unire, adica unireaTransilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania. 1 Decembrie a devenit, dupa evenimentele din decembrie 1989, Ziua Nationala a Romaniei. Ascultati textul Declaratiei de la Alba Iulia citit de episcopul greco-catolic Iuliu Hossu.

Simona Halep: La multi ani, Romania!

Simona Halep nu putea rata prilejul de a fi alaturi d eromani de ziua nationala. Numarul trei mondial a scris un mesaj pentru toti romanii.

La multi ani, romani! De cand sarbatorim 1 Decembrie drept Ziua Nationala a Romaniei

La 96 de ani de la Marea Unire, calarasenii cinstesc memoria bravilor romani prin parada militara si depuneri de coroane la Monumentul Eroilor de la Orizont. Manifestarile dedicate zilei de 1 Decembrie incep luni, la ora 11. La multi ani, Romania!.

La multi ani, Romania. Sarbatoare in toata tara, la 96 de ani de la Marea Unire

La multi ani, Romania! La multi ani, romani! implinim astazi 96 de ani de la Unirea tuturor romanilor intr-un singur stat. 96 de ani pe care ii sarbatorim cu gandul ca Romania este pe drumul cel bun. Ziua.

FOTO La Multi ani Romania! Vezi parada de 1 decembrie din Craiova

1 Decembrie este ziua in care romanii au decis sa se uneasca si au format Romania Mare, acum 96 de ani. Parada de Ziua Nationala are loc astazi in centrul Craiovei.

Parada militara de Ziua nationala va fi pe Bulevardul Unirii, si nu pe Kiseleff. Vezi rutele ocolitoare

Pentru prima oara, parada militara de Ziua nationala se va desfasura anul acesta pe Bulevardul Unirii, si nu pe Kiseleff, asa cum ne-am obisnuit. Acest lucru inseamna ca traficul rutier va fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )