Libnet.ro
UNICEF

11:00

A murit actorul american Leonard Nimoy, cunoscut din filmul Star Trek

România Liberă România Liberă,
A murit actorul american Leonard Nimoy, cunoscut din filmul Star Trek

Actorul american Leonard Nimoy, cunoscut pentru rolul comandantului Spock din serialul Star Trek, a murit vineri la varsta de 83, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

A murit actorul Leonard Nimoy, cunoscut din filmul Star Trek

Actorul american Leonard Nimoy, cunoscut pentru rolul comandantului Spock din serialul Star Trek, a murit vineri la varsta de 83, informeaza Mediafax.

A murit capitanul navei Enterprise

Actorul american Leonard Nimoy, cunoscut pentru rolul comandantului Spock din serialul Star Trek, a murit vineri la varsta de 83, relateaza New York Times NYT) in editia electronica. Nimoy a fost internat in.

Actorul Leonard Nimoy, Mr. Spock din serialul Star Trek, a murit la varsta de 83 de ani

Actorul Leonard Nimoy, cunoscut pentru rolul lui Mr. Spock din serialul Star Trek, a murit vineri dimineata la domiciliul sau din cartierul Bel Air din Los Angeles, la varsta de 83 de ani, informeaza New York.

VIDEO ARHIVA Leonard Nimoy, interpretul celebrului personaj Spock din Star Trek, a murit la varsta de 83 de ani

Actorul Leonard Nimoy, interpretul celebrului personaj Spock din seria Star Trek a murit vineri in locuinta lui din Los Angeles, la varsta de 83 de ani, anunta New York Times. Leonard Nimoy suferea de o boala pulmonara cronica, aceasta fiind si cauza decesului, dupa cum a confirmat sotia actorului.

Leonard Nimoy, interpretul personajului Spock in serialul Star Trek, a murit la 83 de ani

Leonard Nimoy, actorul care l-a interpretat rolul Spock din franciza Star Trek, a murit la varsta de 83 de ani din cauza unei boli pulmonare, dupa ce a fost spitalizat la inceputul acestei saptamani, anunta The Guardian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )