Libnet.ro
UNICEF

11:15

Musulman roman, dupa tragedia din Franta: Sa dea Allah sa fie mai rau

România Liberă România Liberă,
Musulman roman, dupa tragedia din Franta: Sa dea Allah sa fie mai rau

Parlamentarii au promis, dar nu au luat nicio masura pentru a reglementa fundatiile religioase. continuă pe România Liberă

Povestea lui Ahmed, egipteanul expulzat din Franta, dupa raidurile antitero de la Saint-Denis

Un egiptean in varsta de 63 de ani, Ahmed, a vazut moartea cu ochii in noapte de marti spre miercuri in apartamentul sau din Saint-Denis, aflat la acelasi etaj unde ar fi locuit presupusii teroristi implicati in atentatele de la Paris, vizati de un raid al autoritatilor. El a fost ranit in timpul operatiunii si expulzat din tara, scrie publicatia Le Parisien.

Tragedia din Colectiv: Solistul trupei Goodbye to Gravity a vorbit cu mama lui

Solistul trupei rock Goodbye to Gravity, Andrei Galut, a avut perioade scurte in care si-a recapatat cunostinta, in care a vorbit cu mama lui. El este internat in Spitalul Crucii Rosii din Beverwijk, Olanda, unde este in continuare intubat.

Tragedia din Colectiv. Cine a fost Alexandru Hogea, tanarul care si-a pierdut viata duminica

Cea de-a 60-a victima care si-a pierdut viata in urma incendiului Colectiv, Alexandru Hogea, avea 19 ani, si era student la Facultatea de Auromatica si Calculatoare a Universitatii din Bucuresti.

SUA: Avertizare internationala de calatorie, dupa atentatele din Paris

Departamentul de Stat al SUA a emis o alerta de calatorie internationala pentru toti americanii pana pe 24 februarie 2016, in conditiile in care autoritatile se tem ca gruparile jihadiste planuiesc un nou atac dupa masacrul de la Paris, informeaza CNN.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )