Libnet.ro
UNICEF

09:00

Un muzeu din China a fost inchis dupa ce s-au descoperit mii de obiecte contrafacute

B1 B1,
Un muzeu din China a fost inchis dupa ce s-au descoperit mii de obiecte contrafacute

Muzeul Lucheng din provinchia chineza Liaoning a fost inchis dupa ce s-a descoperit ca mii de obiecte dintre cele 8. 0000 expuse in colectiile sale nu erau autentice, informeaza theguardian. com. Printre falsurile. continuă pe B1

Romania va avea o gimnasta la Jocurile Olimpice de Tineret din China

Romania a castigat, la Campionatele Europene de Gimnastica de la Sofia, dreptul de a participa cu o gimnasta la JO de Tineret din China. Datorita evolutiei foarte bune, din Bulgaria, junioara Laura Jurca va fi reprezentanta Romaniei la turneul olimpic din China.

MAE condamna atacul terorist din China, soldat cu 31 de morti si peste 90 de raniti

Ministerul Afacerilor Externe isi exprima profunda preocupare si condamna atacul terorist produs joi in provincia Xinjiang din China, care s-a soldat cu 31 de morti si peste 90 de raniti. Ministerul.

VIDEO Atentat intr-o piata aglomerata din China. Cel putin 31 de morti si 94 de raniti

Cel putin 31 de persoane au fost ucise joi dimineata intr-un atentat produs la Urumqi, capitala regiunii musulmane Xinjiang, in vestul Chinei, anunta agentia China Noua.

Bursa din Brazilia a inchis in scadere

Bursa din Brazilia a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere.

29 de persoane au fost spitalizate dupa un concert al DJ-ului Avicii din Toronto

29 de persoane au ajuns la spital sambata seara, in Toronto, dupa un concert sustinut de DJ-ul suedez Avicii, informeaza huffingtonpost. ca. Spectatorii care au solicitat interventia medicilor s-au simtit rau de.

Patriarhul Serbiei: Inundatiile din Balcani, pedeapsa divina dupa ce Conchita Wurst a castigat Eurovision

Inundatiile care au devastat mai multe zone din Balcani si au provocat moartea a cel putin 50 de oameni au fost o pedeapsa de la Dumnezeu dupa ce travestitul austriac Conchita Wurst a castigat concursul Eurovision, au sustinut patriarhul si alte inalte fete bisericesti din cadrul Bisericii Ortodoxe Sarbe, potrivit The Independent.

Piata de online advertising din Europa depaseste record dupa record

Piata de online advertising din Europa a crescut in 2013 cu 11,9%, pana la valoarea record de 27,3 miliarde de euro, conform studiului realizat de IAB.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )