Libnet.ro
UNICEF

11:00

MWC 2016 - Totul despre noul telefon LG: G5 devine centrul distractiei

Adevărul Adevărul,
MWC 2016 - Totul despre noul telefon LG: G5 devine centrul distractiei

Despre LG G5 s-a tot zvonit pana cand a fost anuntat oficial. Dotarile sunt dintre cele mai bune, dar nu doar asta conteaza la acest model. continuă pe Adevărul

MWC 2016: LG G5 e cel mai jucaus varf de gama [LIVE TEXT]

Noul telefon al celor de la LG a fostlansat in cadrul MWC 2016, la ora 15:00 a Romaniei. in acest articol,va vom prezenta cele mai importante vesti, in timp real. LG G5 specificatii tehnice Pe langa faptul ca aparatul va folosi pentru prima oara o carcasa integral din metal, se pare ca va avea [].

Jocul lansarii: cum stim totul despre LG G5 si Galaxy S7 inainte de vestea oficiala

Stii ce mi-ar placea sa stiu? Viitorul. Nu il stiu, dar in tehnologie afli tot felul de franturi din viitor inainte ca el sa se intample. Acum, e cazul cu Galaxy S7 si LG G5.

Mai multe fabrici si doua parcuri pentru urmatorii 10 ani. Slatinenii sunt asteptati pana in 2 aprilie sa-si spuna parerea despre noul PUG

Primaria Slatina a supus dezbaterii noul Plan Urbanistic General, intocmit de Universitatea de Arhitectura Ion Mincu, slatinenii fiind asteptati sa faca observatii pana in 2 aprilie, cat proiectul este supus transparentei decizionale. Se propun drumuri noi, se evidentiaza potentialul industrial, sunt incluse doua parcuri.

Oscar 2016. Indicii despre marii castigatori: sase membri ai Academiei Americane de Film au dezvaluit pe cine au votat si de ce

Ce cred membrii cu drept de vot ai Academiei Americane de Film despre lungmetrajele, regizorii si actorii care au fost nominalizati la Oscar 2016 si in dreptul cui se opreste votul lor? Sub protectia anonimatului, sase dintre acestia si-au motivat, pentru publicatia Entertainment Weekly, preferintele, dand indicii pretioase despre cine urmeaza sa primeasca prestigioasele statuete.

Sony lanseaza gama Xperia X si schimba putin designul produselor premium [FOTO]

In cadrul MWC 2016, japonezii au aratat ca au inteles, intr-un final, ca gama Xperia Z pe care o mulg de cativa ani a devenit neinteresanta pentru utilizatori, asa ca au lansat o noua gama, sub numele de Xperia X. Cand scriam despre lansarea Sony Xperia Z5 Premium, primul smartphone din lume cu display 4K, [].

MWC 2016: HTC A16 ar putea fi un Desire accesibil

Sunt sanse slabe ca HTC sa anunte flagshipul One M10 la MWC 2016, dar compania are cativa asi in maneca. Unul dintre ei ar putea fi HTC A16, de la care stim la ce sa ne asteptam. Momentan, nu sunt disponibile detalii legate de specificatii. Totusi, e un dispozitiv colorat, iar unele variante ale lui [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )