Libnet.ro
UNICEF

23:00

Nairobi, trei zile sub teroarea al-shabab.

România Liberă România Liberă,
Nairobi, trei zile sub teroarea al-shabab.

Puternice explozii urmate de nori grei de fum au fost semnalate luni la centrul comercial Westgate din Nairobi, unde militantii grupului islamist somalez al-Shabab tinerii in araba), legat de Al Qaeda, amenintau sa ucida ostaticii in cea de-a treia zi a atacului sangeros in care au ucis 62 de persoane si au ranit alte 200. Trupele speciale kenyene, sustinute de forte speciale israeliene, au declansat asaltul final pentru a pune capat actiunii comandoului shabab format din 12 membri, puternic . continuă pe România Liberă

VIDEO Grand Theft Auto V mai bate un record: venituri de un miliard de dolari in doar trei zile

GTA V, lansat acum trei zile, bate record dupa record in magazine. Publisherul jocului realizat de Rockstar a anuntat ca vanzarile dupa trei zile au trecut de un miliard de dolari.

VIDEO Jocul Grand Theft Auto V mai bate un record: venituri de un miliard de dolari in doar trei zile

GTA V, lansat acum trei zile, bate record dupa record in magazine. Publisherul jocului realizat de Rockstar a anuntat ca vanzarile dupa trei zile au trecut de un miliard de dolari.

Apple a stabilit un nou record. 9 MILIOANE de iPhone-uri 5S si 5C, vandute in trei zile

Compania Apple a stabilit un nou record, dupa ce a vandut 9 milioane de iPhone-uri 5S si 5C, in primele trei zile de la lansare, informeaza AFP. Potrivit unui comunicat al Apple, oferta initiala de.

Apple a vandut un numar record de iPhone-uri 5S si 5C in primele trei zile

Apple a anuntat, astazi, ca a vandut noua milioane de iPhone-uri 5S si 5C, in trei zile, datele reprezentand un nou record pentru primul weekend de vanzare a smartphone-urilor, transmite AFP.

Record de vanzari pentru Apple, in primele trei zile de la lansarea telefoanelor iPhone 5S si iPhone 5C

Apple a avut parte de cea mai buna lansare a iPhone, epuizand oferta initiala a telefoanelor iPhone 5S in primele trei zile de la lansare. Compania americana a anuntat ca a vandut 9 milioane de iPhone-uri 5S.

Apple, numar record de iPhone-uri 5S si 5C vandute in primele trei zile de la lansare

Apple a vandut 9 milioane de iPhone-uri 5S si 5C, in trei zile, a anuntat luni compania americana, datele reprezentand un nou record pentru primul weekend de vanzare a smartphone-urilor, relateaza AFP.

Zilele municipiului, sarbatoarea care tine trei zile. Voia buna va fi intretinuta de Smiley si Nicole Cherry

Cea de-a IX-a editie a Zilelor municipiului Calarasi debuteaza pe 27 septembrie cu manifestari pentru toate gusturile. Autoritatile locale au pregatit o serie de suprize pentru calaraseni pentru cele trei zile de petrecere.

Ministrul Sanatatii se intalneste cu medicii care protesteaza de trei zile in fata Ministerului

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, se intalneste astazi cu reprezentantii medicilor care au protestat timp de trei zile in fata Ministerului Sanatatii. Medicii cer alocarea a minimum sase l.

Vanzarile Grand Theft Auto V, cel mai scump joc din lume, au depasit un miliard de dolari in primele trei zile de la lansare

Vanzarile celei de-a cincea serii din Grand Theft Auto, cel mai scump joc video realizat vreodata, au depasit un miliar de dolari in doar trei zile de la lansare, a anuntat vineri producatorul sau, Take-Two Interactive Software, citat de AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )