Libnet.ro
UNICEF

13:00

NASA face un anunt alarmant. Un fenomen fara precedent a lovit Pamantul

Antena3 Antena3,
NASA face un anunt alarmant. Un fenomen fara precedent a lovit Pamantul

NASA face un anunt alarmant! Un fenomen fara precedent a lovit Pamantul si va avea efecte devastatoare. Potrivit specialistilor americani, temperatura medie globala la suprafata Pamantului a fost, i. continuă pe Antena3

ONU avertizeaza: Siria este vizata de o catastrofa umanitara fara precedent

O catastrofa umanitara fara precedent este pe cale sa se produca la Alep, a avertizat, marti, secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, care a precizat ca a facut apel la Rusia si SUA sa ajunga ra.

Secretarul general al ONU avertizeaza ca la Alep s-ar putea produce o catastrofa umanitara fara precedent

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, a avertizat marti ca la Alep s-ar putea produce o catastrofa umanitara fara precedent si a facut apel la Rusia si SUA sa ajunga rapid la un acord privind o incetare a focului in oras si in tara, relateaza Reuters, citat de Agerpres.

Inundatii fara precedent in SUA. Ce s-a intamplat dupa ce un cimitir a fost inundat

Inundatii fara precedent au fost inregistrate in statele americane Louisiana si Mississippi, din sudul Statelor Unite, au informat autoritatile si mass-media, potrivit carora intemperiile.

FOTO VIDEO Inundatii fara precedent in Louisiana si in Mississippi, soldate cu trei morti

Trei persoane au murit si altele aproximativ 1. 000 au fost evacuate din cauza inundatiilor fara precedent inregistrate in statele americane Louisiana si Mississippi, din sudul Statelor Unite, relateaza presa locala.

Protest fara precedent impotriva scumpirii RCA

O luna de zile, atat mai are Autoritatea de Supraveghere Financiara la dispozitie pentru a determina grupurile internationale de asigurare, ramase fara concurenta dupa distrugerea capitalului romanesc, sa stopeze scumpirea politelor de raspundere civila auto pentru transportatorii profesionisti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )