Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nastase, despre proteste: Nu trebuie sa lasam mecanismele antisistem sa cuprinda tara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Nastase, despre proteste: Nu trebuie sa lasam mecanismele antisistem sa cuprinda tara

Adrian Nastase a declarat, la intrarea in sediul instantei supreme, ca trebuie intelepciune si comunicare directa in legatura cu proiectul Rosia Montana, aratand ca nu crede ca este bine sa fie lasate mecanismele antisistem sa cuprinda foarte. continuă pe Wall-Street Ro

Adrian Nastase, despre proteste: Nu cred ca este bine sa lasam mecanismele antisistem sa cuprinda tara

Adrian Nastase a declarat luni, la intrarea in sediul instantei supreme, ca trebuie intelepciune si comunicare directa in legatura cu proiectul Rosia Montana, aratand ca nu crede ca este bine sa fie lasate mecanismele antisistem sa cuprinda foarte larg tara, scrie Mediafax.

Nu cred ca este bine sa lasam mecanismele antisistem sa cuprinda tara

Adrian Nastase a declarat, astazi, ca trebuie intelepciune si comunicare directa in legatura cu proiectul Rosia Montana, aratand ca nu crede ca este bine sa fie lasate mecanismele antisistem sa cuprinda foarte larg tara.

Ce spune Adrian Nastase despre maidanezi.

Fostul premier Adrian Nastase a declarat luni dimineata, in fata sediului ICCJ, ca problema cainilor maidanezi reprezinta o rusine pentru tara, deoarece dureaza de zeci de ani si multi au ajuns sa ceara solutii radicale, cum ar fi eutanasierea lor. Cred ca este o rusine faptul ca inca aceasta problema nu este inca rezolvata la nivelul intregii tari. S-a ajuns la momentul in care multi cer solutii mai radicale. Aceste lucruri trebuie discutate cu calm, dar este clar ca nu mai pot continua in .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )