Libnet.ro
UNICEF

21:00

Nastase: Germania a castigat dupa 70 de ani razboiul cu Marea Britanie (VIDEO)

B1 B1,
Nastase: Germania a castigat dupa 70 de ani razboiul cu Marea Britanie (VIDEO)

Noi reactii din partea politicienilor romani, la doua zile dupa Brexit. Fostul premier Adrian Nastase a declarat ca, desi suna cinic, este clar ca Germania a castigat, dupa 70 de ani, razboiul cu. continuă pe B1

Adrian Nastase, reactie sumbra dupa BREXIT

Fostul premier Adrian Nastase considera ca de iesirea Marii Britanii din UE vor fi afectati si cei 300. 000 de romani aflati in aceasta tara, 'unii dintre ei folositi ca material.

BREXIT. Reactia SUA, dupa votul masiv din Marea Britanie pentru iesirea din UE

Presedintele american Barack Obama a fost informat despre rezultatul favorabil iesirii din Uniunea Europeana al referendumului desfasurat joi in Marea Britanie, si asteapta sa aiba ocazia de a discuta cu.

Unul dintre fratii lui Michael Jackson a decis sa divorteze de sotia sa dupa 12 ani de casnicie. Motivul pentru care a decis acest lucru este halucinant (VIDEO)

Motiv halucinant de divort pentru unul dintre fratii lui Michael Jackson. Jermaine Jackson a anuntat ca se desparte de sotia sa dupa o casnicie care a durat 12 ani. Apropiatii cuplului spun ca scandalurile.

Credeati ca a disparut? Specie rara de papagal redescoperita dupa 15 ani!

Un mic papagal albastru, asemeni lui Blu, din desenul animat Rio, specie din care au ramas doar 130 de exemplare in lume, toate in captivitate, a fost zarit in natura, 15 ani dupa disparitia lui din nord-estul Braziliei, transmite AFP, via Agerpres.

Dupa 12 ani s-a trezit din coma. Medicii au fost socati de ceea ce stia sa faca

Martin Pistorius, din Africa de Sud, a petrecut mai bine de un deceniu in coma. Martin avea 12 ani cand, intr-o zi, s-a intors bolnav de la scoala. Starea lui s-a inrautatit. Si-a.

Bunurile la control! Averea sefului Politiei Rutiere Olt, verificata dupa sesizarea ANI (VIDEO)

Seful Politiei Rutiere Olt s-a trezit cu averea luata la puricat. Comisarul Ilie Rosu nu poate justifica aproape 95. 000 de lei, potrivit Agentiei Nationale de Integritate. Inspectorii ANI au sesizat Comisia de.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )