Libnet.ro
UNICEF

11:00

Nastase: Nu ma scoate din inchisoare nici Ponta, nici Basescu, nici Barroso

B1 B1,
Nastase: Nu ma scoate din inchisoare nici Ponta, nici Basescu, nici Barroso

Fostul premier Adrian Nastase a reactionat la intrebarea adresata premierului Victor Ponta, la Braila, in urma cu cateva zile, cand a fost consultat cu legatura la scoaterea din inchisoare a lui Nastase. continuă pe B1

Adrian Nastase: Voi iesi din inchisoare cel tarziu in februarie. Acesta nu accepta ajutor din partea lui Basescu, Barosso sau Ponta

Adrian Nastase nu va accepta sa fie scos din inchisoare de Basescu, Barroso sau chiar de Victor Ponta, scrie fostul premier pe blogul personal. intr-o postare intitulata Mesaj pentru o necunoscuta, Adrian.

Nastase isi pregateste IESIREA din inchisoare. ...

Fostul premier Adrian Nastase scrie pe blogul sau ca va iesi din inchisoare la inceputul anului viitor. In principiu, in ianuarie, cel mai tarziu in februarie, anul viitor, voi iesi din penitenciar - in mod regulamentar, fara niciun ajutor, spune Nastase. Acesta facea referire la o declaratie a premierului Victor Ponta, car afirma ca o sa-l scoata pe Nastase din inchisoare. De altfel, postarea de pe blogul fostului demnitar este dedicata unei femei din Braila, care l-a intrebat pe .

RCSRDS ar putea scoate din grila de programe si HBO, pentru ca si-au facut canal de filme. Care e reactia premierului Ponta

CNA a sesizat Consiliul Concuretei in legatura cu faptul ca RCSRDS a scos din grila toate canalele Discovery. Presa de la Budapesta speculeza ca, din ianuarie, pe platforma de satelit Digi TV Ungaria.

Ponta: Basescu nu a fost colaborator la Securitate, ci chiar ofiter.

Premierul Victor Ponta, sustine ca, din informatiile pe care le detine, presedintele Traian Basescu nu a fost colaborator al Securitatii, ci chiar ofiter la Contrainformatii, potrivit Mediafax. Nu a fost colaborator, am inteles ca a fost chiar ofiter la Contrainformatii, intai la Marina si dupa aceea a trecut la DIE, a spus Ponta luni seara, la Realitatea TV. El a sustinut aceasta afirmatie intr-o discutie cu mai multi jurnalisti, care au remarcat ca premierul trebuie sa evolueze intre doi .

Ponta: Basescu nu a fost colaborator al Securitatii, a fost chiar ofiter la Contrainformatii

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara ca, din informatiile pe care le detine, presedintele Traian Basescu nu a fost colaborator al Securitatii, ci chiar ofiter la Contrainformatii. Nu a fost colaborator.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )