Libnet.ro
UNICEF

10:00

Nastase, sesizare la CSM privind declaratiile lui Basescu.

România Liberă România Liberă,
Nastase, sesizare la CSM privind declaratiile lui Basescu.

Adrian Nastase a sesizat, luni, Consiliul Superior al Magistraturii CSM) in legatura cu declaratiile presedintelui Basescu, din dimineata zilei in care instanta a dat decizia in dosarul Zambaccian, a anuntat fostul premier pe blog. Adrian Nastase solicita CSM sa sesizeze Inspectia Judiciara, in masura in care nu exista deja o auto-sesizare, in legatura cu faptul ca in dimineata de 6 ianuarie 2014, in cadrul unei emisiuni televizate, la B1TV, intre orele 11 si 12, presedintele Romaniei, . continuă pe România Liberă

UPDATE. Nastase, petitie la CSM privind declaratiile lui Basescu. ...

UPDATE: Petitia lui Adrian Nastase a fost inregistrata la Consiliul Superior al Magistraturii, iar Inspectia Judiciara va fi, cel mai probabil, sesizata, relateaza Mediafax, citand oficiali din CSM. In acest moment, petitia se afla in secretariatul CSM. Nu a fost transmisa, deocamdata, catre nici o directie. Nu a fost luata nici o decizie cu privire la aceasta, insa, cel mai probabil, va fi sesizata Inspectia Judiciara, au precizat oficiali ai Consiliului. --- Adrian Nastase a sesizat, .

Adrian Nastase l-a reclamat pe Traian Basescu la CSM

Adrian Nastase il reclama pe presedintele Traian Basescu la Consiliul Superior al Magistraturii CSM), solicitand sesizarea inspectiei judiciare in legatura cu declaratiile facute de seful statului la adresa sa, antepronuntandu-se in dosarul in care fostul premier a fost condamnat.

Motivul pentru care Adrian Nastase sesizeaza CSM pentru declaratii facute de Basescu

Adrian Nastase a sesizat, luni, Consiliul Superior al Magistraturii in legatura cu declaratii facute de presedintele Traian Basescu in dimineata zilei in care instanta a dat decizia in dosarul Zambaccian. Informatia a fost postata pe blogul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )