Libnet.ro
UNICEF

23:00

Natalitatea in Romania, la cel mai scazut nivel dupa Al Doilea Razboi Mondial

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Natalitatea in Romania, la cel mai scazut nivel dupa Al Doilea Razboi Mondial

Numarul nou-nascutilor din Romania a ajuns la 180. 000 in 2013, un record negativ dupa al doilea razboi mondial, a precizat joi presedintele Institutului National de Statistica INS), Tudorel Andrei, mentionand ca sporul negativ a fost anul trecut. continuă pe Wall-Street Ro

Actiunile europene au inchisla cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de luni la cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani, sustinute de datele favorabile referitoare la industria prelucratoare din China .

FOTO Topul golgheterilor din istoria Cupei Mondiale. Cel mai eficient, din Ungaria!

Cupa Mondiala din Brazilia, desfasurata intre 12 iunie - 13 iulie, este editia cu numarul 20 al celui mai ravnit trofeu fotbalistic din lume. Cele douazeci de editii pot fi rezumate prin fotbalul, jucat la cel mai inalt nivel sau p .

Imperiul Contraataca (Star Wars), declarat cel mai bun film din toate timpurile de revista Empire

Imperiul Contraataca / Star Wars: The Empire Strikes Back, al doilea lungmetraj din franciza SF Razboiul stelelor, regizat de George Lucas in 1980, a fost desemnat cel mai bun film din toate timpurile intr-un clasament realizat de revista Empire .

Fetita aceasta inocenta a devenit vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania!

Daca in copilarie era o fetita inocenta cu plete balaie, acum Sophia s-a transformat in vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania si uimeste de fiecare data prin tinutele nonconformiste pe care le afiseaza atat pe scena, cat si la evenimente mondene sau in videoclipurile sale.

Cel mai bogat om din Sibiu, Ilie Vonica, a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul casei sale: El era implicat in dosarul retetelor false

Ilie Vonica, patronul clinicii Polisano si cel mai bogat om din Sibiu, a murit dupa ce s-a aruncat, marti, de pe terasa casei sale din municipiu. Omul de afaceri a murit la spital, medicii nemaiputand sa-l.

Cel mai bogat om de afaceri din Sibiu, Ilie Vonica, a murit dupa ce s-a aruncat de pe casa. El era implicat in dosarul retetelor false

Ilie Vonica, patronul clinicii Polisano, cel mai bogat om de afaceri din Sibiu, a murit dupa ce s-a aruncat de la unul din etajele superioare ale casei sale din Sibiu, transmite Digi 24. Vonica era implicat in dosarul deconturilor ilegale de medicamente. Voica este proprietarul grupului Polisano, din care face parte si lantul de farmacii Reteta, la care luna trecuta au avut loc perchezitii in dosarul retelor false, in care au fost arestate ulterior noua persoane suspectate de evaziune fiscala, spalare de bani, inselaciune, fals intelectual si uz de fals, infractiuni prin care au creat bugetului de stat un prejudiciu de aproximativ 1,7 milioane de lei.

Cel mai greu dosar de coruptie din Prahova. Presedintele CJ, Mircea Cosma, in ancheta pentru luare de mita si abuz in serviciu

La inceputul anului 2014, in Prahova, s-a declansat cel mai rasunator scandal de coruptie de dupa Revolutie. Presedintele Consiliului Judetean, Mircea Cosma, a fost retinut, ulterior pus sub control judiciar si trimis in judecata pentru infractiuni de coruptie.

China a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume

Dupa ce si-a cladit succesul economic pe forta de munca ieftina, China a depasit anul trecut Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume. Companiile chineze s-au orientat tot mai mult in ultimii ani spre tehnologie, pe fondul cresterii salariilor si a concurentei puternice din partea altor tari emergente.

China a surclasat Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume

China a devenit anul trecut cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume, dupa ce a surclasat Japonia. Orientarea companiilor chinezesti catre tehnologie a fost determinata de cresterea salariilor si de concurenta puternica reprezentata de.

Euro, in cel mai puternic declin din ultimele patru luni

Moneda unica europeana a inregistrat, in mai, pe pietele externe, cel mai puternic declin lunar din ianuarie, raportat la dolar, pe fondul speculatiilor potrivit carora Banca Centrala Europeana BCE) va lua noi masuri de stimulare economica. Potrivit asteptarilor, BCE va anunta, dupa reuniunea de politica monetara programata pentru 5 iunie, un pachet de masuri menite sa combata deflatia si sa sustina cresterea economica.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )