Libnet.ro
UNICEF

00:08

Nationala Romaniei va juca la Bucuresti, Cluj si Ploiesti in preliminariile CE 2016

B1 B1,
Nationala Romaniei va juca la Bucuresti, Cluj si Ploiesti in preliminariile CE 2016

Federatia Romana de Fotbal a anuntat oficial UEFA stadioanele pe care nationala Romaniei va disputa meciurile din preliminariile Campionatului European 2016: Arena Nationala Bucuresti), ClujArena. continuă pe B1

Nationala Romaniei va juca la Bucuresti, Cluj si Ploiesti meciurile din preliminariile Euro 2016

Bucuresti, Cluj si Ploiesti sunt cele trei orase in care nationala Romaniei va disputa meciurile din preliminariile Campionatului European din 2016, care va avea loc in Franta, a anuntat, marti, Federatia.

Preliminarii Euro 2016: Nationala Romaniei va juca pe Arena Nationala, Cluj Arena si Ploiesti meciurile de pe propriul teren

Echipa nationala de fotbal a Romaniei va juca in preliminariile pentru EURO 2016 la Bucuresti Arena Nationala), Cluj-Napoca Cluj Arena) si Ploiesti Ilie Oana) meciurile in care va fi considerata gazda, informeaza frf. ro.

FRF a desemnat orasele care vor gazdui nationala Romaniei in preliminariile Euro 2016

Fanii nationalei Romaniei din Bucuresti, Cluj Napoca si Ploiesti vor avea sansa de a-i vedea la lucru, in acest an si anul viitor, pe tricolori, care vor juca in preliminariile Euro 2016.

Valeriu Rachita, noul antrenor secund al lui Victor Piturca la nationala Romaniei

Valeriu Rachita este, incepand de luni, noul antrenor secund al nationalei Romaniei, fostul international urmand sa-l inlocuiasca pe Florin Marin, plecat la Astra Giurgiu.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )