Libnet.ro
UNICEF

07:00

Nationala Romaniei Under 19 si-a aflat adversarele din preliminariile CE 2016

România Liberă România Liberă,
Nationala Romaniei Under 19 si-a aflat adversarele din preliminariile CE 2016

UEFA a stabilit la Nyon, prin tragere la sorti, componenta grupelor de calificare la Campionatul European U19 din 2016. Romania a fost repartizata in grupa 11. continuă pe România Liberă

Romania U17 si-a aflat adversarele din preliminariile CE 2016 din Azerbaidjan

Nationala Romaniei Under 17 va evolua in grupa a 4-a a preliminariilor Campionatului European din Azerbaidjan 2016. Tricolorii vor intalni Ungaria in cadrul turneului de calificare.

Echipa Under 19 a Romaniei, cu Elvetia, Feroe si Andorra in grupa de calificare la Euro 2016

Echipa nationala Under 19 a Romaniei va intalni selectionatele similare ale Elvetiei, Insulelor Feroe si Andorrei in grupa 11 de calificare la Campionatul European U19 din 2016, conform tragerii la sorti care a avut loc, miercuri, la Nyon.

Pro TV, lider de audienta pe 1 Decembrie: care au fost cele mai urmarite programe in Ziua Nationala a Romaniei

De 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, postul de televiziune Pro TV, care a aniversat si 19 ani de la infiintare,ta fost pe lider de audienta cu programele special realizate.

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita in fata Monumentului Ostasului Roman

Platoul din fata Monumentului Ostasului Roman de la intrarea in Parcul Municipal Baia Mare va fi locul unde maramuresenii care simt si gandesc romaneste se vor aduna pentru a celebra asa cum se cuvine Ziua Nationala a Romaniei.

FOTO VIDEO Mii de bacauani au iesit in strada de Ziua Nationala a Romaniei

Ziua Nationala a Romaniei a fost serbata si in Bacau. Sute de militari din cadrul Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor, Agentiei Nationale a Penitenciarelor au facut spectacol cu cele mai moderne masini intrate in dotare. Parada militara, de la care au lipsit elicopterele si avioanele, a atras mii de privitori.

Parada militara, muzica populara si depunere de coroane de flori pentru eroi, la Bacau, de Ziua Nationala a Romaniei

Garnizoana Bacau anunta pentru Ziua Nationala a Romaniei un program complex care va cuprinde depunerea unor coroane de flori la monumentul eroilor de pe strada Constantei, fanfara militara dar si muzica populara si parada in centrul orasului, in Piata Tricolorului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )