Libnet.ro
UNICEF

18:00

NATO: NU confirmam retragerea trupelor ruse din apropierea frontierei cu Ucraina

Antena3 Antena3,
NATO: NU confirmam retragerea trupelor ruse din apropierea frontierei cu Ucraina

NATO nu poate sa confirme retragerea anuntata a trupelor rusesti masate in ultima perioada la frontiera cu Ucraina, a declarat marti secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice Anders Fogh Rasmussen,. continuă pe Antena3

Basescu saluta retragerea trupelor ruse de la granita cu Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat astazi ca saluta retragerea trupelor ruse de la granita cu Ucraina, calificand actiunea drept un prim semn de relaxare in regiune si cea mai importanta stire a ultimelor doua saptamani.

NATO nu confirma retragerea trupelor rusesti de la granitele Ucrainei.

NATO nu poate sa confirme retragerea anuntata a trupelor rusesti masate in ultima perioada la frontiera cu Ucraina, a declarat marti secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice Anders Fogh Rasmussen, relateaza Mediafax. Din nefericire, nu pot sa confirm faptul ca Rusia isi retrage trupele. Nu este ceea ce constatam, a declarat Rasmussen pentru presa inaintea unei reuniuni a ministrilor de Externe din cele 28 de state membre ale organizatiei, la Bruxelles. Desfasurarea militara masiva nu .

Washington: O retragere a trupelor ruse de la granita cu Ucraina ar reprezenta o prima etapa binevenita

O retragere a trupelor ruse de la frontiera estica a Ucrainei ar reprezenta o prima etapa binevenita, au declarat recent oficialii americani, fara a confirma daca anunturile in acest sens ale Rusiei sunt adevarate, informeaza AFP.

Secretarul general al NATO: Nu pot sa confirm retragerea trupelor Rusiei de la granita cu Ucraina

Secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Anders Fogh Rasmussen, a declarat ca NATO nu poate sa confirme retragerea anuntata a trupelor rusesti masate in ultima perioada la frontiera cu Ucraina. Din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )