Libnet.ro
UNICEF

06:00

NATO este foarte preocupat de situatia din Ucraina dupa alegeri - Anders Fogh Rasmussen

Hotnews Hotnews,
NATO este foarte preocupat de situatia din Ucraina dupa alegeri - Anders Fogh Rasmussen

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, s-a declarat luni foarte preocupat de situatia politica din Ucraina dupa alegerile legislative din 28 octombrie, ale caror rezultate nu au fost inca oficial publicate, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Anders Fogh Rasmussen: NATO este foarte preocupat de situatia din Ucraina dupa alegeri

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, s-a declarat azi foarte preocupat de situatia politica din Ucraina dupa alegerile legislative din 28 octombrie, ale caror rezultate nu au fost inca oficial publicate, transmite HotNews. ro.

Anders Fogh Rasmussen este preocupat in legatura cu situatia politica din Ucraina.

Secretarul general NATO, Anders Fogh Rasmussen, si-a exprimat preocuparea in legatura cu situatia politica din Ucraina dupa alegerile parlamentare din 28 octombrie, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Sunt foarte preocupat de situatia din Ucraina, a declarat Rasmussen in cursul unei conferinte de presa desfasurata la Bruxelles. Rasmussen a precizat ca impartaseste preocuparile misiunii internationale de supraveghere a alegerilor, care, intr-un raport preliminar, estimeaza ca unele .

MRU: ARD este cea mai buna din istoria Romaniei, pentru ca nu este o cumetrie.

Liderul Fortei Civice Mihai Razvan Ungureanu a declarat, luni, la lansarea candidatilor ARD, ca aceasta alianta este cea mai buna din istoria Romaniei pentru ca nu este o cumetrie, o fratie si pentru ca este o asociatie a patriotilor care vor ca tara sa arate cum trebuie, potrivit Mediafax. Noi venim cu aceasta alianta, cea mai buna din istoria Romaniei, pentru ca nu este o cumetrie, o fratie si pentru ca este o asociatie a patriotilor care vor ca tara noastra sa arate cum trebuie, a spus .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )