Libnet.ro
UNICEF

17:00

NATO ironizeaza Rusia pe Twitter si da lectii de geografie

România Liberă România Liberă,
 NATO ironizeaza Rusia pe Twitter si da lectii de geografie

Un purtator de cuvant NATO, locotenent-colonelul Jay Janzen, i-a raspuns miercuri printr-o lectie de geografie ironica, pe Twitter, unui purtator de cuvant al diplomatiei ruse care cataloga provocatoare mobilizarea unor trupe ale Aliantei Nord-Atlantice in Romania, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Purtatorul de cuvant al NATO ironizeaza Rusia printr-o lectie de geografie pe Twitter

Un purtator de cuvant NATO, locotenent-colonelul Jay Janzen, i-a raspuns miercuri printr-o lectie de geografie ironica, pe Twitter, unui purtator de cuvant al diplomatiei ruse care cataloga provocatoare mobilizarea unor trupe ale Aliantei Nord-Atlantice in Romania, relateaza Ukraine Today, citat de Mediafax. Rusia afirma ca exercitiile defensive din Romania sunt provocatoare, a scris el, postand o harta, in care arata ca Romania si Rusia se afla la 1. 000 de kilometri distanta. Folosesc aceeasi harta?, adauga el, ironic.

Un oficial NATO ironizeaza Rusia printr-o lectie de geografie pe Twitter

Un purtator de cuvant NATO, locotenent-colonelul Jay Janzen, i-a raspuns miercuri printr-o lectie de geografie ironica, pe Twitter, unui purtator de cuvant al diplomatiei ruse care cataloga provocatoare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4398 seconds )