Libnet.ro
UNICEF

14:45

NATO isi muta o parte din personalul din Irak, din motive de siguranta

Hotnews Hotnews,
 NATO isi muta o parte din personalul din Irak, din motive de siguranta

Alianta Nord-Atlantica a decis sa-si retraga din Irak o parte din instructori, a anuntat marti un oficial al NATO, in contextul ingrijorarilor privind o conflagratie regionala dupa asasinarea de catre SUA a generalului iranian Qassem Soleimani, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

NATO isi retrage o parte a formatorilor prezenti in Irak, ca masura de securitate

NATO a anuntat marti retragerea unei parti a formatiunilor sale prezente in Irak, ca masura de securitate, in urma asasinarii generalului iranian Qassem Soleimani vineri intr-un atac cu un avion american fara pilot drona), relateaza Reuters.

Germania isi retrage o parte din militarii stationati in Irak

Armata germana anunta retragerea a o parte dintre militarii germani stationati in prezent in Irak in cadrul unor misiuni de formare si transferul acestora in Iordania si Kuwait, din cauza tensiunilor din regiune, relateaza AFP.

NATO isi suspenda operatiunile de antrenament din Irak, dupa moartea lui Soleimani

NATO si-a suspendat operatiunile de antrenament din Irak, a declarat sambata pentru AFP purtatorul de cuvant al Aliantei Nord-Atlantice, Dylan White, dupa moartea generalului Qassem Soleimani intr-un atac american la Bagdad, scrie Agerpres.

One United Properties isi muta sediul in parcul de afaceri One North Gate

Compania One United Properties, care semneaza unele dintre cele mai inovatoare si remarcabile proiecte imobiliare de pe piata romaneasca are un nou sediu incepand din ianuarie 2020: cladirea One North Gate, situata in centrul noii zone Metropolitane a Bucurestiului. Dupa ce a petrecut mai mult de doisprezece ani in sediul de pe Bulevardul Dacia, echipa One United Properties isi centralizeaza toate operatiunile la One North Gate, acolo unde ocupa peste 15% din suprafata inchiriabila a proprietatii, potrivit unui comunicat remis Redactiei noastre.

Germania isi retrage trupele din Irak

Armata germana a anuntat marti retragerea unei parti a militarilor sai stationati in prezent in Irak pentru misiuni de formare, ei urmand sa fie transferati in Iordania si Kuweit din cauza agravarii situatiei din regiune, transmit AFP si Reuters.

KLAUS IOHANNIS: O parte din militarii nostri au fost deja relocati

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca situatia din Irak ne priveste, avand in vedere ca foarte multi cetateni romani traiesc si muncesc in zona Orientului Mijlociu. El a spus ca este preocupat de siguranta militarilor din Irak, o parte dintre ei fiind deja relocati, si ca este in contact permanent cu Guvernul si in special cu ministerele de Externe si Aparare, potrivit News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )